Sin legende i njegova maloljetna djevojka šokirali sve i za sva vremena osramotili svoje roditelje

Ne mogu im ništa

Sin legende i njegova maloljetna djevojka šokirali sve i za sva vremena osramotili svoje roditelje

Endin Čaušević

Adrian Mutu ponovo se nalazi u centru pažnje javnosti zbog svog sina Marija koji ne prestaje da šokira svojim odlukama. Nedavno se odselio od roditelja zbog djevojke, ali ono što su sada priredili svojim porodicama nije baš za pohvalu.

Adrian Mutu u svom životu očito ne može bez skandala i činjenice da je stalno u centru medijske pažnje, ali u posljednje vrijeme on nije kriv za sve to već njegov 19-godišnji sin Mario koji ne prestaje neugodno da iznenađuje javnost u Rumuniji.

Život nekadašnjeg igrača Chelseaja bio je prepun skandala i sigurno kada je završio karijeru očekivao je da će konačno moći da uživa u miru, ali njegov sin Mario nastavio je njegovim stopama.

Mario se prije nekoliko mjeseci našao u centru pažnje nakon odluke da više ne želi da živi sa roditeljima i odselio se iz porodične kuće kako bi živio sa svojom djevojkom Marom koja je inače još uvijek maloljetna.

Mario Mutu are iubită cântăreaţă. Cine este Mara | STAR MAGAZIN  AntenaStars.ro

Mutu nije bio oduševljen odlukom svog sina i pokušao je na sve načine da ga odgovori od toga, ali nije uspio. Bio je svjestan kakav će to biti skandal u medijima u Rumuniji kada se sazna da njegov sin živi s maloljetnom djevojkom Marom.

Oglasi

I bio je u pravu jer je Mario već mjesecima u centru pažnje i prati se svaki njegov trag. Nedavno je napravio skandal u bolnici jer nije mogao da čeka red, te je vrijeđao doktore i ljude u čekaonici te bolnice.

Zbog svega je tada reagovala i policija, a ispostavilo se da je Mario imao zubobolju i da je bahatim i bezobraznim načinom s djevojkom pokušao da kod doktora uđe preko reda, no to mu nije dozvoljeno.

Međutim, Mario i Mara ne prestaju da šokiraju javnost. Danima se već u Rumuniji bruji o njihovoj posljednjoj skandaloznoj odluci koja je naljutila njihove roditelje, ali očito je da on više nemaju nikakve kontrole nad njima.

Oglasi

Naime, maloljetna djevojka Mutuovog sina prijavila se na stranicu za odrasle gdje objavljuje provokativne i golišave fotografije, a mjesečna pretplata za njen profil iznosi pet dolara. Ono što je najviše iznenadilo javnost jeste da Mario protiv toga nema apsolutno ništa i čak poziva ljude da se pretplate na njen profil.

"Naravno da je podržavam. Svi vi koji želite znati kakve slike objavljuje pretplatite se na njen račun. Neki ljudi kažu da su tu i moje slike na kojima sam nag, ali ako želite znati da li je to tačno morate da se pretplatite", rekao je Mario i dodao.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Coz7WJjoaTc/?hl=en[/instagram]

"Živim sa svojom djevojkom i mi ćemo biti zajedno bez obzira na sve i šta drugi pokušavali da nam urade. Podržavam se u svemu neka vam to bude jasno".

Mnogi su šokirani takvim ponašanjem i pitaju se šta njihovi roditelji kažu na takvu sramotu. Oni su navodno pokušali da ih urazume i razgovaraju s njima, ali nisu uspjeli jer Mario i Mara očito ne dopuštaju da se iko petlja u njihovu vezu.

Top Komentari

Realno01
Karma je cudo.Kako je majka njegova prevarila svog vjerenika tako im se vraca,a Mutu oteo zenu drugom covjeku i ocekuje finu djecu :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi