Katarani su joj promijenili život: Nekada je muzla krave na selu, a sada joj Neymar ne da mira

Brazilac se dao u akciju

Katarani su joj promijenili život: Nekada je muzla krave na selu, a sada joj Neymar ne da mira

Admin Čaušević

Neymar Junior je poznat kao jedan od najvećih ženskaroša u svijetu fudbala. Brazilac je do sada promijenio veliki broj djevojaka, a čini se da je novu metu pronašao u djevojci koja je kao dijete muzla krave, a sada sve ostavlja bez daha.

Adriani Paul se nakon Svjetskog prvenstva promijenio život. Djevojka sa sela postala je planetarno popularna i to zahvaljujući Kataranima koji su izabrali baš nju da stoji na bini tokom dodjele individualnih priznanja.

Kao djevojčica je muzla krave, a danas u srednjim 20-im izgleda fenomenalno pa nije čudo što je oko na nju bacio i Neymar te joj ne silazi sa profila na društvenim mrežama.

Brazilski superstar je zapratio lijepu Rumunku te joj redovno lajka njene fotografije. Nije iznenađenje da joj se i javio putem privatne poruke.

Od Neymara to ne bi bilo nikakvo iznenađenje pošto je poznat da se na takav način javlja djevojkama kao što je ranije bio slučaj i sa odbojkašicama blizankinjama Key i Keyt Alves.

Oglasi

Zvijezda PSG-a je planirala spavati sa sestrama, ali su ga one prokužile te odbile. Nedavno su francuski mediji pisali o razuzdanim zabavama u njegovoj vili u Parizu koje znaju trajati i po 48 sati.

S druge strane, Adriana Paul svojim atraktivnim fotografijama definitivno privlači pažnju muškaraca pa nije čudo zašto je Neymar krenuo u akciju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkJ1glQja4r/?hl=en[/instagram]

Adriana je Rumuniju napustila prije osam godina, a od 2017. godine je angažovana kao stjuardesa u Qatar Airwaysu.

Od 15.000 stjuardesa upravo je Adriana izabrana da prosljeđuje nagrade. Tada su je uživo vidjeli milioni ljudi i ta scena joj je na neki način promijenila život.

Rumunka je privukla veliku pažnju nakon finala Mundijala

"Ja sam djevojka sa sela, dolazim iz Barsane, iz Maramuresa. Ostajalasam kod bake i djeda. Ujutro bismo pomuzli krave i onda krenuli na posao ili u školu."

"Kad bih te stvari rekla nekome ko živi ovdje u Kataru ne bi mi vjerovao", rekla je ona za rumunske medije nakon Mundijala.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cg4kUcFjaCt/?hl=en[/instagram]

Sada za Adrianu slijedi možda i najveće iskušenje od svih. Kako izaći za kraj sa Neymarom kojem se rijetko koja djevojka usuđuje reći "ne".

Top Komentari

user1676319116
Pa zna Neymar da dobro muze...
1 0
YouTalkinToMe
Nekada je muzla krave a sad ce da bude krava koju će da muzu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi