Kakav otac, takav sin: Pričat će se šta Neymar senior radi s majkom sinovog najboljeg prijatelja

Brazilski mediji u šoku

Kakav otac, takav sin: Pričat će se šta Neymar senior radi s majkom sinovog najboljeg prijatelja

A. Čaušević
Teme:

Brazilski igrač PSG-a, Neymar, uvijek je u vijestima i to ne samo zbog svojih avantura na terenu. Praktično sve što radi brazilski superst je vijest i mnogo toga ne izlazi samo u sportskim medijima.

Mediji u Brazilu su šokirani nakon što je Neymarov otac ozvaničnio svoju vezu, prvu nakon što se razveo prije nekoliko godina.

Oktako je Neymar da Silva Santos Junior postao poznati fudbaler 2013. godine kada je potpisao za Barcelonu, njegov zvjezdani status se promijenio, a njegova porodica i krug osoba od povjerenja također su postali fokus medija.

U Brazilu su ponekad vijesti iz kategorije "žuta štampa" ponekad traženije od uspjeha brazilskih igrača ili same reprezentacije.

Za grupu Neymarovih prijatelja pod nadikom Tois ili problemi koje je Neymar u nekom trenutku imao sa svojim ocem zna većina Brazilaca, ali vijest o očevoj novoj vezi šokirala je mnoge.

Neymar da Silva, igračev otac, stigao je prošle nedjelje u ložu na Marquês de Sapucaí Sambadrome, koji se nalazi u Rio de Janeiru, i pojavio se s Mariane Bernardi Santos.

Oglasi

Stigao je na diskretan način i šetnja ruku pod ruku pred očima mnogih bila je potvrda romanse o kojoj se već pričalo u Brazilu.

Ova činjenica označava prvi javni nastup Neymara da Silve nakon razlaza s talentiranom igračicom PSG-a, Nadine Goncalves, prije sedam godina.

Sada se čini da je poznato da ova nova veza između Neymarovog oca nije nedavna, jer sve ukazuje na to da bi počela sredinom 2021. godine.

Ništa tu ne bi bilo čudno da Mariane nije majka jednog od najboljih Neymarovih prijatelja Andreija Bernardija.

Neymarov otac otišao je na mjesto održavanja karnevalske povorke kako bi vidio svoju najmlađu kćer, influencericu Rafaellu Santos.

Međutim, mnogo više pažnje previkla njegova nova djevojka kada se najbolje vidjela razlika u godinama između njih dvoje pošto on ima 58, a ona 45 godina.

Inače, francuski mediji su nedavno pisali o "razvratnim" zabavama koje Neymar organizuje u svojoj vili u Parizu, a izgleda da jabuka ne pada daleko od stabla.

Oglasi

Najnovije vijesti