Adriano predstavio novu djevojku kojoj bi komotno mogao biti otac

Nedavno su počeli vezu

Adriano predstavio novu djevojku kojoj bi komotno mogao biti otac

Edmir Škorić
Teme:

Bivši brazilski napadač Adriano je prije dva dana proslavio 40. rođendan.

Nekadašnji napadač braziilske reprezentacije i Intera ostat će upamćen po silovitom i preciznom udarcu, nekim spektakularnim pogocima, ali i burnom životu, što nije strano za igrače koji iz Južne Amerike dođu u Evropu.

Poput mnogih svojih zemljaka, Adriano je volio najviše zabranjene stvari ili one koje su dozvoljene, a svejedno ne priliče jednom sportisti. Naravno, imao je mnogo žena, često ih je mijenjao, s nekima bi proveo tek nekoliko sati, neke su pak trajale i duže...

Danas ovaj 40-godišnjak živi nešto mirnije nego prije, a rođendan je proslavio u društvu djevojke Ceue Oliveire, od koje je skoro pa duplo stariji. Ceua ima 21 godinu.

Njih dvoje su prvi put u javnosti viđeni prije otprilike sedam dana kada su u Sao Paulo doputovali privatnim avionom nekadašnjeg golgetera Intera. Mediji u Brazilu su objavili da je Oliveira studentica medicine koja je rođena u Rio de Janeiru.

Ona mnogo vremena provodi u održavanju svog tijela, često boravi u teretani, a na Instagramu rado objavljuje fotografije.

Adriano, čiji je posljednji klub bio Miami United koji je napustio u maju 2016. godine, nije jedini sjajni brazilski nogometaš koji se posljednjih dana dovodi u vezu sa ženom koja je skoro upola mlađa od njega. Brazilska legenda Romario otkrio je ranije ove sedmice da izlazi s influencericom koja je 25 godina mlađa od njega.

Top Komentari

Mele
Pazila mu djecu, sestrisnja mu od zene, pa se spetljala snjim, sponzorusa, nego sta.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti