Aguero se nije htio ofarbati u plavo, ali je bio primoran da to uradi

Dokazao da ima hrabrosti

Aguero se nije htio ofarbati u plavo, ali je bio primoran da to uradi

E. Čaušević

Argentinski napadač Sergio Aguero prije nekoliko sedmica odlučio je promijeniti imidž, odnosno ofarbati se u plavo.

Napadač Manchester Cityja je iznenadio svoje fanove odlukom da kosu ofarba u plavo jer je poznat po tome da ne voli baš radikalno mijenjati imidž. No, ovaj put Aguero je otišao korak dalje, no na kraju se ispostavilo da to nije bila njegova ideja.

Aguero je u izjavi za engleske medije priznao da nikada sam ne bi odlučio da napravi nešto takvo, te da je to bila samo opklada. Argentinac se ofarbao zbog opklade s bratom koji mu je poručio da nema hrabrosti da se baš toliko promijeni.

"Promijenio sam frizuru i boju kose samo zbog opklade. Brat mi je rekao da nemam hrabrosti za to i to pred derbi s Unitedom. Odlučio sam da mu dokažem da to smijem uraditi. Sretan sam jer se frizura sviđa mom sinu iako sam ja bio baš skeptičan oko toga", rekao je Aguero.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi