Pojavio se i snimak Aguerovog 'harema': Četiri djevojke ušle u džip, najbolja je odmah 'zaplatila'
Aguero je pobjedu u gradskom derbiju protiv Manchester Uniteda proslavio na najbolji mogući način.

Zna i Aguero šta valja

Pojavio se i snimak Aguerovog 'harema': Četiri djevojke ušle u džip, najbolja je odmah 'zaplatila'

Kada ste Kun Aguero onda možete gotovo sve, pa tao i izvesti četiri djevojke za jednu noć.

Argentinac je nedavno snimljen ispred noćnog kluba Peppermint kako nakon burne noći izlazi sa četiri djevojke i, što je bilo još zanimljivije, s njima ulazi u džip i odlazi dalje.

Na fotografijama je najviše pažnje privukla jedna djevojka u kratkoj suknjici koja je očito i Agueru bila najzanimljvija, pa se na snimku vidi kako je jedino ona dobila poseban poziv da krene u džip jer je prethodno krenula da uđe u automobil ispred.

Ipak, Aguero se tu nije zaustavio pa je odmah po ulasku u džip 'zaskočio' atraktivnu djevojku koja je završila u njegovom krilu što su kamere uredno zabilježile.

Šta je kasnije ostalo bilo, to samo ptice znaju...

Top Komentari

niko nikovic
To ti je kad imaš doktorat, dokaz da nije sve u parama, već i da se ovrazovanje gleda
42 2
Edy
aguero vragolan mali nestasni
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi