Luciju ostavio slavni nogometaš: Počeli vezu kao srednjoškolci, nakon osam godina je okončana

Kraj veze

Luciju ostavio slavni nogometaš: Počeli vezu kao srednjoškolci, nakon osam godina je okončana

Edmir Škorić

Napadač Manchester United Marcus Rashford prekinuo je vezu sa svojom dugogodišnjom djevojkom.

Rashford i Lucia Loi su bili tinejdžeri i imali su po 15 godina kada su krenuli da se zabavljaju, a osam godina kasnije njihova veza je završena.

Engleski tabloidi tvrde kako su njih dvoje ostali u kontaktu, kako se iznimno poštuju, ali da su jednostavno pod raznim pritiscima i u vrijeme koronavirusa odlučili da je bolje da svako krene svojim putem.

"Nakon osam zajedničkih godina, Marcus i Lucia donijeli su uzajamnu odluku da se razdvoje. Rezultat je to pritisaka i napetosti pandemije, zaključavanja od strane COVID-19 i ograničenja koje je sa sobom donio tijekom posljednjih dvanaest mjeseci", rekao je izvor blizak paru. "Postoji snažna ljubav i poštovanje među njima, nakon što su se upoznali u školi".

Ipak, smatra se da nije isključeno da se engleski reprezentativac i Lucia na kraju pomire i opet uspostave vezu.

Ono što ih je dosta zbližavalo je to što su oboje učestvovali u raznim humanitarnim misijama i oboje rade na tome da pomognu siromašnu djecu i porodice.

Top Komentari

kukuruz
Fuj
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi