Zvijezda Bayerna snimila pjesmu, a mnogi se šokirali kada su ga čuli kako repa

Osnovao grupu

Zvijezda Bayerna snimila pjesmu, a mnogi se šokirali kada su ga čuli kako repa

E. Čaušević

Igrač Bayerna, Alphonso Davies, našao se u centru pažnje, ali ne zbog igara na fudbalskom terenu.

Davies iza sebe ima sezonu koju što prije želi da zaboravi jer je većinu nje bio na tribinama jer je imao srčanih problema.

Ipak, na svu sreću Kanađanin je uspio da se oporavi i riječi probleme sa srcem, te je odigrao nekoliko mečeva za Bayern u finišu sezone i jasno je da će biti potpuno spreman za novu sezonu.

No, Davies ovaj put nije bio u centru pažnje zbog fudbala. Naime, Davies je počeo i muzičku karijeru i pokazao se kao odličan reper.

Davies je formirao tri Stugang i snimili su svoju prvu pjesmu, a mnogi su bili iznenađeni kada su čuli kako igrač Bayerna dobro repa i ima talenta i za muziku.

Grupa je objavila prije nekoliko dana pjesmu "Nur Weil", te imaju skoro 50.000 pregleda na YouTubeu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...bolje mu ide nego fudbal.
1 7
Mowzilla
Ovo je aggro k'o komerc...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi