"Mister promašaj" spremio izdaju svom klubu, a sada uživa sa ženom: Čuo se i snažan vrisak

Opustili se maksimalno

"Mister promašaj" spremio izdaju svom klubu, a sada uživa sa ženom: Čuo se i snažan vrisak

Haris Zilić

Ljetni period i mjesec juli rijetko je vrijeme u godini kada fudbaleri imaju malo duže odmore da provedu sa svojom porodicom i prijateljima i svi pokušavaju to maksimalno iskoristiti.

Ovo ljeto opustio se i španski napadač Alvaro Morata (30) koji je zbog nekoliko nevjerovatnih situacija tokom karijere dobio i naziv "mister promašaj".

Morata je odlučio da sa suprugom Alice provede odmor na jednoj jahti daleko od javnosti, ali kamere su uspjele snimiti pomeuti par.

Uživali su u plivanju, ronjenju, a tokom jednog skoka sa jahte čuo se i snažan vrisak kojeg su kamere uhvatile i brzo je postao viralan na društvenim mrežama, što možete i pogledati OVDJE.

Oglasi

Bračni supružnici su odlučili bez djece da provedu par dana odmora, ali pitanje je koliko će Morata moći da uživa jer njegova sudbina je pod velikim upitnikom posebno nakon posljednjeg poteza.

Iako je aktivan član Atletico Madrida, Morata je nedanvo pregovarao sa ekipom Rome bez znanja njegovog trenutnog kluba, što su Jorgandžije protumačile kao izdaju i neće ga tek tako pustiti.

Naime, uprava Atletico Madrida traži 21 miliona eura za Moratu, ali njegovi agenti tvrde da postoji rupa u ugovoru.

Prema njihovim riječima postoji dokument prema kojem Morata može da napusti klub za samo deset miliona eura i upravo oko toga želi da razgovara Pinto. Ukoliko to bude istina Roma je spremna da odmah plati 10 miliona eura kako bi u svoje redove dovela napadača Atletico Madrida.

Pored Rome i Morata je imao bogate ponude iz Saudijske Arabije koje se nisu baš dopale iskusnom španskom napadaču.

Ni ovaj odmor nije protekao bez medija, a vidjet ćemo gdje će završiti kada se vrati s odmora.

Oglasi