Rekao "da" Milanu: Dok sprema drugu veleizdaju u karijeri, slavni fudbaler u liftu spopao djevojku

Čeka se iznenađujući transfer

Rekao "da" Milanu: Dok sprema drugu veleizdaju u karijeri, slavni fudbaler u liftu spopao djevojku

Admin Čaušević

Transfer kojeg je rijetko ko mogao zamisliti je na putu da bude ozvaničen. Fudbaler je rekao ''da", sa svim se složila i njegova supruga te je preostalo da se dogovore dva kluba.

Sa napunjenih 30 godina je na putu da realizuje veliku izdaju te da po drugi put obuče dres mrskog rivala. Jutrošnje informacije govore da je transfer gotova stvar.

Alvaro Morata će uskoro postati novi fudbaler Milana te će od bivšeg junaka navijača Juventusa postati omražen lik među pristalicama Bianconera.

Baš kao što je to slučaj sa Real Madridom. Ljubio je grb Kraljeva, a onda je izjavio da je oduvijek navijao za Atletico Madrid čiji je član posljednje tri sezone.

Španac je dva puta bio u Juventusu, jednom kao igrač Reala, drugi put kao Atletica i sa pristalicama Bianconera je stekao poseban odnos.

Oglasi

Upravo iz tog razloga njegov transfer u Milan dolazi kao veliko iznenađenje. Rekao je ''da" Rossonerima, a sve je aminovala i njegova supruga Alice Campelo.

I dok se čeka realizacija transfera Morata uživa na odmoru sa svojom suprugom, a jedna scena je izazvala posebnu pažnju.

Naime, na interenetu je objavljena fotogafija kako Morata "spopada" svoju supru u liftu, a ona to sve snima uz širok osmijeh na licu.

Ovaj par do sada ima četvero djece. U julu 2018. godine su dobili blizance Alessandra i Leonarda, zatim je rođen njihov sin Edoardo, da bi u januaru dobili i kćerkicu Bellu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedan od razloga za transfer u Italiju je vjerovatno i taj što je Campelo iz Italije pa osjeća nostalgiju i želi nazad kući.

Chelsea, Atletico Madrid i Juventus su do sada kombinovano na Moratine transfere potrošili 190 miliona eura, a kada bude realizovan transfer u Milan to znači da će Španac preći cifru od 200 miliona eura što se čini nevjerovatnim pošto su njegovi igrački kvaliteti uvijek bili diskutabilni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi