Morata ne može bez izdaje, ovaj put je servira u Italiji

Nevjerovatne poteze pravi

Morata ne može bez izdaje, ovaj put je servira u Italiji

Esmer Oštraković

Alvaro Morata je fudbaler koji je u toku svoje karijere, igrajući za ljute rivale, napravio veliki broj izdaja.

Očito on bez toga ne može jer kako stvari stoje spreman je da napravi novu veliku izdaju jer je u pregovorima sa timom iz Serie A.

Radi se o ekipi Rome koja ga želi dovesti u svoje redove i velika je želja trenera Josea Mourinha, ali pregovori su u početnoj fazi.

Sportski direktor Rome, Tiago Pinto zakazao je sastanak sa igračem, ali i njegovim agentima a tema je samo jedna.

Naime, uprava Atletico Madrida traži 21 miliona eura za Moratu, ali njegovi agenti tvrde da postoji rupa u ugovoru.

Prema njihovim riječima postoji dokument prema kojem Morata može da napusti klub za samo deset miliona eura i upravo oko toga želi da razgovara Pinto.

Ukoliko to bude istina Roma je spremna da odmah plati 10 miliona eura kako bi u svoje redove dovela napadača Atletico Madrida.

Ipak, ukoliko tvrdnja čelnika Atletico Madrida bude istina, onda će se Roma povući iz pregovora i okrenuti se nekim drugim opcijama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Morata je svoju karijeru počeo u omladinskom pogonu Atletico Madrida, a zatim je igrao za Real Madrid, Juventus, Chelsea, Atletico Madrid i Juventus.

Njegova sudbina sada ovisi o tome da li stvarno postoji dokument o kojem govore njegovi agenti ili ne.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti