Messijeva žena tijelo ne pokazuje kao Georgina, ali na njenu zadnjicu sinoć ni Becks nije ostao imun

Svi su vidjeli gdje mu je pogled "zalutao"

Messijeva žena tijelo ne pokazuje kao Georgina, ali na njenu zadnjicu sinoć ni Becks nije ostao imun

Endin Čaušević

Lionel Messi sinoć je u Miamiju predstavljen na spektakularan način kao novi fudbaler Intera. No, sve je zasjenila njegova supruga Antonela koja je ponosno pokazala svoje atribute, a na to niko nije ostao imun.

Messi je na kraju sezone odlučio da napusti PSG nakon što mu je istekao ugovor, a iako se špekulisalo da će se vratiti u Barcelonu na kraju se odlučio na odlazak van Evrope.

Argentinac je za novu destinaciju izabrao Miami gdje će narednom periodu nastupati za Inter čiji vlasnik je legendarni David Beckham.

Nakon što se odmorio i napunio baterije Messi se priključio treninzima Intera, a sinoć je predstavljen na zaista spektakularan način pred prepunim stadionom u Miamiju.

Međutim, u centru pažnje našla se njegova supruga Antonela koja se inače ne oblači u neka previše izazovna izdanja kao što to radi Georgina Rodriguez, no i Messijeva supruga ima itekako šta da pokaže.

Oglasi

Naime, u uskim hlačama je pokazala ponosno svoju zadnjicu, a kada se pojavila na sceni upravo je to bilo u centru pažnje.

MLS: The Unveil

Nju je srdačno pozdravio i Beckham koji nije ostao imun na zadnjicu Messijeve supruge jer se okrenuo za njom kada je ona prošla pored njega nakon što su se pozdravili.

Iako se Antonela u javnosti ne pojavljuje u izazovnim i golišavim izdanjima jasno je da itekako ima šta da pokaže, no njoj to nije cilj jer na takav način ne želi da privlači pažnju. Međutim, sinoć je to čini se nesvjesno ipak uradila.

Ranije su paparazzi morali da prate Messija i Antonelu u stopu kako bi uspjeli da uhvate nešto zanimljivo, a obično su to bile fotografije Messijeve supruge u kupaćem kostimu.

Lionel Messi and wife Antonela Roccuzzo spotted on a yacht in Ibiza

Cerrado.EXCLUSIVA - LEO MESSI AND CESC FABREGAS ENJOYING A FAMILY VACATION

Lionel Messi and wife Antonela Roccuzzo spotted on a yacht in Ibiza

Top Komentari

user1676286668
Ne smije ni pokazat od cifuta...
0 3
hz_033
Nigdje veze tekst jos manje na videu nesto ukazuje na ovo o cemu novinar pise. Majko mila, ko kurir ?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi