Amra se samo smješkala i snimala: Edin Džeko "ribao" Bentleyja

I to neko mora

Amra se samo smješkala i snimala: Edin Džeko "ribao" Bentleyja

Edmir Škorić

U ponedjeljak ujutro je Edin Džeko prvi stigao u Trigoriju na prvo okupljanje igrača Rome poslije dvomjesečnog karantina.

Italijanska vlada je krajem prošle sedmice dozvolila da nogometaši mogu individualno trenirati u klupskim kampovima, a igrači Rome su među prvima odlučili da startaju s pripremama za potencijalni nastavak sezone.

Kapiten Rimljana i najbolji nogometaš BiH došao je u 9:30 sati u Trigoriji u zamaskiranom Bentleyju, kako bi obavio testiranja nakon kojih je ustanovljeno da može da se posveti treninzima i da nije pozitivan na Covid-19.

Čini se da spomenuti skupocjeni Bentley za Edina ima posebnu vrijednost, pa ga je i osobno prao, a sve to snimila njegova suprga Amra i podijelila s fanovima na Instagramu.

Obično slavni nogometaši ne peru svoje automobile i ne bave se takvim stvarima, ali Edin je ionako oduvijek bio drugačiji i pravi primjer za sve.

Top Komentari

ALLSTAR
Kurci se a nije ni marke u Bosnu poslao za Coronu
1 8
Bospol
Kakvim se vi glupostima bavite...bravo novinaru tetkice stara
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi