Šta Amru Silajdžić najviše nervira kod Edina Džeke? "Mrzim to!"

Govorila za Roma TV

Šta Amru Silajdžić najviše nervira kod Edina Džeke? "Mrzim to!"

Admin Čaušević

Edin Džeko i Amra Silajdžić se već neko vrijeme nalaze u izolaciji te dane provode sa svojom djecom. 

U emisiji Ladies First televizije Roma TV Silajdžić je govorila o životu u izolaciji, a ponajviše o svom mužu te otkrila neke zanimlje detalje.

Jedno od pitanja je glasilo da li postoji nešto što zbog čega je Džeko iznervira i naljuti.

"Mrzim kada mu nešto govorim i on me ne sluša jer je zauzet telefonom. Ali to se nekad desi i meni. Kada mu trebam reći nešto važno i da me treba saslušati kažem mu da ostavi telefon", rekla je ona.

Amra je kazala da se Džeko trudi da joj pomogne u skoro svakoj situaciji i da je veoma nježan.

"Sve radimo zajedno. On je obično umoran i treba odmarati, tražim malo stvari od njega, ali je veoma prisutan. Sve radimo spontano. Edin ne zna kuhati, ali je odličan asistent."

Između ostalog govorila je kako je kao dijete željela da postane veterinar, da fudbal nije pratila dok nije upoznala Edina te da će posjeta porodici biti prva stvar koju će uraditi kada prođe pandemija koronavirusa.

Top Komentari

Zoilomas
Sigurno ga i podudla pa on pocne slusati
1 2
Austinpowers
super video za nas sa emilie romanije iz italijanskog govornog podrucja zlatne kante novinarstva
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi