Džeko precizan i miran kao hirurg, Amra ga uzalud ometala: "Mrš"

Odličan u popularnoj igri Jenga

Džeko precizan i miran kao hirurg, Amra ga uzalud ometala: "Mrš"

Admin Čaušević

Ako je slutiti prema objavama na društvenim mrežama Edin Džeko na odličan način provodi dane u izolaciji.

Džeko i porodica su jučer igrali Jengu, a kapiten bh. reprezentacije se poakzao kao odličan igrač u ovoj popularnoj društvenoj igri slaganja kockica.

Cilj igre je da se složi što veći toranj s tim da se kockice sa dna stavljaju na vrh s tim da se toranj ne sruši. Iskusni napadač je pokazao da ima poprilično mirnu ruku i veoma je koncentrisan.

Džeku je u ključnom trenutku pokušala omesti supruga Amra kada mu je pehirala riječima da će se sve srušiti, na šta joj je Dijamant s osmijehom na licu poručio: "Mrš".

U video prilogu pogledajte kako je to izgledalo...

Top Komentari

Blueboy
U jebtee reko je zeni MRS,pa jeste li vi svjesni koliko to bolno zvuci,to je ponizavanje zenskog pola.Trebaju se sve zene udruziti i proteste organizovat pod hitno.Ako joj govori mrs to znaci i da je fizicki zlostavlja,i Bog zna sta im se desava u kuci
5 6
Sarayevac
E vidi vijesti i naslova, ccc Jeste li vi kolektivno debili ili se samo tako ponašate kad ste na poslu
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi