Nova zvijer u garaži Cristiana Ronalda: Koliko novca košta mnogi ne zarade za cijeli život
Cristiano Ronaldo se počastio novim Ferrarijem.

Portugalac kupio Ferrarija

Nova zvijer u garaži Cristiana Ronalda: Koliko novca košta mnogi ne zarade za cijeli život

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo poznat je kao ljubitelj automobila. Sada se počastio novim, a cijena je paprena.

Zvijezda Al-Nassra i reprezentacije Portugala, Cristiano Ronaldo, počastio se novim automobilom.

Portugalac je poznat kao veliki ljubitelj automobila i ni sam ne zna koliko ih tačno ima u svojoj garaži, odnosno svojim garažama.

Iako ima luksuzan vozni park, Cristiano Ronaldo se na tome ne zaustavlja. Sada je kupio novu "zvijer".

Naime, fudbaler Al-Nassra platio je 450 hiljada eura za novi automobil. U pitanju je luksuzni Ferrari Purosangue.

Oglasi

Odjeven u kolekcionarsko odijelo vrijedno preko 2000 eura, Ronaldo je pozirao za fotografiju ispred svoje nove akvizicije.

Cristiano Ronaldo posjeduje Bugattija od 10 miliona eura

Iako je platio bogatstvo za svoj novi Ferrari, novi automobil fudbalera Al-Nassra nije ni blizu najvrednijeg "dragulja" u njegovoj garaži. Posjeduje i Bugatti Centodieci, automobil vrijedan skoro 10 miliona eura.

Naime, u kolekciji petostrukog osvajača Zlatne lopte ne nedostaju superautomobili poput Buggati Chirona, Buggati Veyrona, McLaren Senna, Ferrari Monze, ali i nekoliko modela Lamborghinija i Rolls Roycea.

U intervjuu koji je dao Piersu Morganu krajem 2022. godine, Ronaldo je otkrio da ne zna tačno koliko automobila posjeduje, ali ni koji mu je omiljeni model.

"Imam 20, možda 17, ne znam više. Imam dva Buggatija, dva Ferarija, dva McLarena, dva Rolls Roycea... Moj favorit je Rolls Royce. Udobnije je, sviđa mi se, leđa me ne bole. Savršen", rekao je tada Cristiano Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti