Slavnoj Hrvatici postavili škaljivo pitanje, ona je pokazala tijelo s porukom: "Sami odlučite!"

Prati je više od 3 miliona fanova

Slavnoj Hrvatici postavili škaljivo pitanje, ona je pokazala tijelo s porukom: "Sami odlučite!"

Admin Čaušević

Ana Maria Marković, istaknuta ličnost u svijetu ženskog fudbala, nedavno je upečatljivom objavom izazvala oduševljenje svojih pratitelja na društvenim mrežama.

Marković je označena kao "najljepša fudbalerka na svijetu", a posljednje objave Hrvatice potakli su jednog njenog pratitelja da joj postavi jasno pitanje.

Fan je Marković pitao da sa "tačno ili netačno" odgovori na pitanje da li se smatra najljepšom fudbalerkom na svijetu.

U laganom, ali intrigantnom odgovoru, Marković je podijelila sliku na kojoj je odisala samopouzdanjem dok je nosila dres kluba za kojeg nastupa.

Stojeći uspravno s rukama na bokovima, hrvatska fudbalera nosila je pripijeni šorc uz odgovor: "Na vama je da odlučite."

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/ana_markovic7/status/1716793383174238553[/twitter]

"Odlučili smo. Niko ti nije ni blizu"; "Kako predivno", "Tačno, najljepša si, zaljubljen sam", samo su neki od komentara.

Marković trenutno igra za švicarski Grasshoppers, a ova 23-godišnjakinja koja dolazi iz Splita je do sada upisala 11 nastupa za reprezentaciju svoje zemlje.

Cristiano Ronaldo joj je najdraži igrač

Članica švicarskog kluba Grasshopper je ranije govorila o Cristianu Ronaldu kao njenoj inspiraciji i motivaciji, dok je za Luku Modrića rekla da joj je uzor.

"Modrić mi je definitivno veliki uzor. On je igrač svjetske klase i predstavlja Hrvatsku."

"Ali moj apsolutno najdraži igrač je Cristiano Ronaldo jer je jednostavno tako discipliniran. Mislim da je jako važno da daš sve od sebe u sportu i da imaš dobar način razmišljanja poput njega."

Marković u posljednjih godinu stalno raste popularnost, a trenutno na Instagramu ima više od tri miliona pratitelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi