Najzgodnija fudbalska agentica na svijetu zna "u koju hramlje" - Ljubi boksera koji je pun kao brod
Anamaria Prodan izabrala je veoma bogatog partnera. (Foto: Instagram)

Anamaria Prodan u centru pažnje

Najzgodnija fudbalska agentica na svijetu zna "u koju hramlje" - Ljubi boksera koji je pun kao brod

Eldar Ganibegović

Rumunka Anamaria Prodan važi za najzgodniju fudbalsku agenticu. Osim izgleda ima i veliko bogatstvo. A zna i da odabere partnera, pa je ono još i veće.

Fudbalska agentica Anamaria Prodan trenutno je u vezi s Ronaldom Gavrilom. Njega je upoznala nakon što je prekinula odnos s Flaviusom Nedeleom.

Odlučila je Prodan ne dozvoliti da joj padovi u životu utječu na budućnost. Tako je sada, sudeći po fotografijama, u jako sretnoj vezi.

Veliko bogatstvo Ronalda Gavrila

Očigledno je Anamaria Prodan vrlo pažljivo birala životnog saputnika. Nakon što je posljednjih godina govorila da ne želi nekoga ko je ispod nje.

Nakon što je to neko vrijeme skrivala, agentica je priznala da je u vezi sa Ronaldom Gavrilom. Bavi se boksom u poluteškoj kategoriji i ima ukupno 24 pobjede.

Oglasi

Kako pišu mediji u inostranstvu, bogatsvo njenog dečka iznosi oko pet miliona dolara. Međutim, bogatstvo Anamarije Prodan nije poznato, jer ona to vješto krije.

"Sretna sam i zahvalna Bogu na svemu što mi daje svaki dan", kazala je Anamaria Prodan za Click.

No, jasno je da je i 51-godišnja Prodan itekako imućna. To dovoljno pokazuje poklon koji je od nje dobila njena kćerka prije skoro godinu dana.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C16rOQDo7GD/?img_index=1[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi