Čudo sa džojstikom već 'razbija' na FIFA 22
Foto - Twitter

Anders Vejrgang počeo pobjednički niz

Čudo sa džojstikom već 'razbija' na FIFA 22

M. Šljivak

Anders Vejrgang fantastično je započeo sezonu igrajući FIFA 22.

Nakon što je prošle godine postao apsolutni hit na FIFA 21 kada je ostvario 536 uzastopnih pobjeda, fantastično je počeo novu sezoni igrajući FIFA Ultimate Team sa novom igricom FIFA 22.

Nakon prve večeri ovaj 15-godišnjak je na omjeru od 20-0 i sve sluti kako bi se prošla sezona mogla ponoviti.

[twitter]https://twitter.com/RBLZ_Vejrgang/status/1446772213521203204[/twitter]

Ipak, malo je nerealno očekivati da ponovo napravi niz od 536 pobjeda, ali s obzirom na to da radi čuda sa džojstikom, apsolutno ništa nije isključeno.

Potpisao novi ugovor sa RB Leipzigom

Anders je već godinama pod ugovorom sa RB Leipzigom. Član je njihovog gaming tima sa kojim je potpisao novi ugovor.

"Sretan sam što mogu objaviti kako ostajem član RB Leipzig gaming tima i naredne sezone. Razbijanje počinje, za mene ponovo nema sunčeve svjetlosti", poručio je Anders.

[twitter]https://twitter.com/RBLZ_Vejrgang/status/1441059764121833473[/twitter]

Nažalost, Anders ni ove godine neće moći nastupiti na Svjetskom prvenstvu jer još uvijek nema 16 godina, što je granica za prijavu na takmičenje.

Ipak, on i dalje može igrati manje turnire na kojima zarađuje sasvim pristojne cifre.

Top Komentari

snupi
Nije mi jasno zasto se ovom malom posvecuje ovoliko prostora na ovom portalu.I kakve veze igrice i dzojstik imaju sa sportom? Ima jos omladine u BiH koja je uspjesna da tako kazem, u pravim sportskim disciplinama i bolje da pisete o njima.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi