Supruga igrača Dinama šokirala sve kada je pokazala kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće

Vodi brigu o svom izgledu

Supruga igrača Dinama šokirala sve kada je pokazala kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće

Endin Čaušević

Supruga fudbalera Dinama, Lirima Kastratija, našla se u centru pažnje hrvatske javnosti.

Anđela Štimac je već neko vrijeme u vezi s Kastratijem, a krajem prošle godine potvrdila je da je trudna i da čekaju dijete.

Ova poznata influenserica je sve ostavila bez teksta novom fotografijom na Instagramu gdje je pokazala kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće.

Anđela treba uskoro da se porodi, ali je sve oduševila svojim izgledom i pokazala da itekako vodi računa o svom tijelu.

I pored trudnoće onda svakodnevno trenira, a kuću ne napušta dok se ne sredi "od glave do pete". Objavom na Instagramu je oduševila svoje fanove i dobila je preko 5.000 lajkova.

Oglasi

Nakon što je priznala da je u drugom stanju mnogi su je pitali da li će ona i Kastrati da se vjenčaju, a ona je objasnila zbog čega ne želi brak s njim.

"Pa moram biti iskrena moja prva reakcija nije baš bila puna vesela. Bio mi je šok jer u jednu ruku nisam planirala imati bebu tako brzo, ali kako je vrijeme odmicalo sad pozitivno gledam na to", rekla je Anđela Šimac u intervju za RTL Exkluziv.

Međutim, ono što je posebno iznenadilo javnost je izjava mlade Sinjanke da ne želi udaju, iako je trudna sa reprezentativcem Kosova.

"On je nekako više povezan s mojim roditeljima nego ja s njegovima. Njegovi ne znaju jezik i onda mi je puno teže komunicirati s njima", otkrila je Anđela.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CXeuqupMPhM/[/instagram]

Upravo je možda i jezična barijera razlog zašto nisu povezani kako bi trebali u trenutnoj situaciji.

Njihova veza i nije baš imala blistavih trenutaka, ali reprezentativac Kosova je ranije izjavio da njihova ljubav nije nikada dolazila pod upitnik.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Dobar pakaš!
10 0
plemic
u nas ovakve zovu sponzorušama.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi