Lijepa si Andrea, neće bit' problema: Rumunka luduje za Srbijom i Novakom, tetovaže su posebna priča
Andreea Prisacariu voli da uživa u životu (Foto: Instagram)

Zgodna teniserka privlači pažnju

Lijepa si Andrea, neće bit' problema: Rumunka luduje za Srbijom i Novakom, tetovaže su posebna priča

M. Šljivak

Zgodna Rumunka Andreea Prisacariu trenutno je 318. igračica svijeta i mnogo je poznatija po svojim aktivnostima na društvenim mrežama nego na teniskom terenu.

Andreea Prisacariu ima 24 godine i za sada nije uspjela ostvariti neki veliki teniski rezultat. Njeni rezultati su gotovo rekreativni, no izgled je ono čime ona privlači veliku pažnju.

Njeno tijelo je 'ukrašeno' brojnim tetovažama. Ima iscrtane razne motive koji u svakom trenutku privuku pažnju.

Zgodna Andreea je, pored zemlje u kojoj je rođena - Rumunije, zaljubljena i u Srbiju. Koristi svaki trenutak da osjeti čari noćnog života u Beogradu, ali i da posjeti sportske događaje.

Nedavno je prisustvovala vječitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, a odavno je poznato da je velika navijačica Novaka Đokovića i to često ističe na društvenim mrežama.

"Nisam se još odlučila za koga ću navijati. Sada sam na 50-50. Hvala Beograde, moje srce pripada tebi", poruka je zgodne rumunske teniserke.

Upravo tamo ova 24-godišnjakinja voli pokazati i svoje impresivne obline. Uživa u suncu i plaži i pored tenisa, uživanje joj je glavni 'sport' kojim se bavi.

Što se tiče teniske karijere tamo nije previše uspješna. Trenutno je na 318. mjesto WTA liste, a u karijeri joj je najbolji plasman 304. pozicija.

Uglavnom je gledamo po ITF turnirima. Tamo je uspjela osvojiti pet titula u ukupno devet finala.

Parovi su ono što joj ide mnogo bolje. U 12 finala osvojila je devet titula i vrlo je moguće da će se u budućnosti posvetiti dobuleu ili mixu.

Ipak, noćni život Beograda i Bukurešta morala bi zaboraviti ako želi do velikog rezultata. Za sada joj je on mnogo draži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.