Ljepotica je radi slavnog Rusa postala zvijer: Svaki novi dan joj je gori od prethodnog...

Alisa Kazmina je neprepoznatljiva

Ljepotica je radi slavnog Rusa postala zvijer: Svaki novi dan joj je gori od prethodnog...

Admin Čaušević

Bivša supruga poznatog ruskog fudbalera Andreja Aršavina ozbiljno se razboljela nakon razvoda. Izgled joj se jako promijenio zbog autoimune nekroze. Svaki dan joj je danas poput pakla i budućnost za ovu 41-godišnjakinju je sve osim svjetla.

Alisa Kazmina je nekadašnja ruska manekenka, sada ima 42 godine i život joj je pravi pakao. Ona i Arshavin su ostavili tadašnje partnere kako bi bili zajedno, međutim priča nije završila sretno.

Majka brojne djece od kojih su dvoje sa Arshavinom progovorila je o svojoj nevolji u jednoj televizijskoj emisiji, a onda se javno počela obračunavati s rodbinom.

Alisom je izjavila da ju je majka namjerno zarazila sifilisom i htjela ju je prisilno strpati u mentalnu bolnicu. Ona je objavljivala emotivne postove, bila je zbrkana u mislima te na na rubu sloma. Mnogi pratitelji su tada smatrali da joj je stvarno potrebna pomoć psihijatra.

Kad se udavala za Arshavina Alisa je bila prava ljepotica

Od tada nema vijesti o bivšoj ženi slavnog Rusa. Ne komunicira sa javnošću i ne objavljuje objave. Ali Alisina majka, Natalya Sarycheva, ponekad pokazuje njenu djecu na svojim društvenim mrežama.

Objavila je slike s proslave rođendana svoje unuke Jesenije. Kći Kazmine i Aršavina napunila je šest godina.

Oglasi

Poznato je da Alisa ima problema ne samo sa zdravljem, već i s finansijama. Majka nekoliko djece izgubila je parnicu protiv svoje bivše svekrve Tatyane Arshavine.

Sada je prisiljena platiti dva miliona rubalja za život u vili koja prema dokumentima pripada majci bivšeg fudbalera.

Alisa Kazmina nekad i sad

"Prekinuo sam sa Alisom jer sam se ponio loše prema njoj, prešao sam granicu. Znam da ne mogu popraviti neke svari", rekao je Arshavin prije nekoliko godina.

U međuvremenu je zbog problema sa bolešću Alisa imala i nekoliko operacija te je potpuno promijenila svoj izgled te izgleda neprepeznatljivo. Esteski zahvati su u konačnici samo ugrozili njeno zdravlje.

Provela je četiri dana u komi, hospitalizirana je zbog pogoršanja pankreatitisa i teškog oblika koronavirusa, ali je na kraju nekako uspjela preživjeti.

Na kraju je Kazmina ostala sama sa svoje dvije kćerke i majkom, dok joj je sin otišao sa ocem Alexeyom Kazminom.

Oglasi