Australski fudbaler skinuo teret sa ramena

"Ja sam živi dokaz da gej može igrati profesionalni fudbal"

12

Komentari (12)

Zoilomas
Covjek voli da pusi kurc@ , hoces ga ti zaustaviti?
user1583752673
Adnanos
Ma boli me K koje ko sta i ko koga. Pun mi je K moji problema. Ne smaram se budalestinama. Neka rade sta jim dusa pozeli i neka bude svako sta god pozeli!
Maestro
Hoće da kaže ***** vidi kako su oni sebi izmislili elegantno GEJ a u suštini ne zna se ko koga kerebeči
Goran3
Sta.mu je sad gay daju sebi nazive reko bi intelektualci neki homic vrlo jednostavno
@Goran3, Gay (Gej) je americki slang (sleng) za homoseksualca, slang žargonski jezik, to ti je nesto slicno, sto bi kod nas rekli satrovacki govor, inace Gay na originalnom americkom ili engleskom znaci: Radostan, veseo etc. Na primjer na slengu se kaze za lahku zenu - Hooker (Huker) izvedeno od engleske rjeci Hook, sto na englesko znaci kuka itd - etc.
Goran3
Allah te nagradio za obrazlozenje lp
kukuruz
Zato i igra u Australiji
ghast0
Tamo samo ustase i gejevi hahahahah
miki30
Pa normala kad igraš u nekoj vukohebini. Da li ograš negdje u ligama petice, morao bi odma prestati igrati, djaba lažeš samog sebe.
ghast0
Ako voli da ga bas primi, ne bi mu preporucio Barcelonu, nju ko stigne. Ako voli da pocijepa onda Bayern. Simple
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.