Legendarni Raul prelazi na veći nivo - Uskoro bi mogao postati trener reprezentativcu BiH

Želi ga HSV

Legendarni Raul prelazi na veći nivo - Uskoro bi mogao postati trener reprezentativcu BiH

Eldar Ganibegović

Legendarni napadač Raul Gonzalez je u trenerskim vodama i trenira Real Madrid Castillu. Sada mi mogao da pređe na veći nivo.

Višestruki prvak Njemačke, HSV, godinama kuburi u Cvajti i nikako ne uspijeva da se vrati u Bundesligu. 

Čelnici kluba sa sjevera Njemačke traže najbolje rješenje i kako mediji prenose izbor je pao na legendarnog Raula Gonzaleza.

Nakon što je interes pokazao Union Berlin, Hamburg se pridružio i spisku timova koji žele bivšeg španskog reprezentativca.

Felix Magath je taj koji orkestrira dovođenje Raula u Njemačku. Njih dvojica su radili zajedno u Schalkeu 04, tokom Raulovog vremena u Bundesligi.

"Raul Madrid" u poslednje vreme sve češće izjavljuje da želi da napravi novi korak u svojoj trenerskoj karijeri.

Oglasi

Trenutno u Castilli, Španac osjeća potrebu za novom motivacijom i izjavio je da mu je potreban novi projekat.

Felix Magath, bivši trener Hamburga 90-ih, izjavio je da pregovori sa Raulom Gonzalezom traju već nekoliko mjeseci.

Tako bi Dennis Hadžikadunić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, mogao da sarađuje s legendarnim napadačem Real Madrida. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ostaje da vidimo šta će biti od svega. Magath je potvrdio da pregovori traju, a vidjet ćemo da li će se iz njih izroditi nešto konkretno. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti