Nekoliko dana prije svog vjenčanja, bivša zvijezda Premiershipa u krevetu s drugom ženom

Andyja bi to moglo skupo koštati

Nekoliko dana prije svog vjenčanja, bivša zvijezda Premiershipa u krevetu s drugom ženom

Edmir Škorić

Samo dvije sedmice prije vlastitog vjenčanja, iskusni napadač Andy Carroll (33) bio je u krevetu s plavušom.

Engleski napadač sprema se za vjenčanje s Billi Mucklow, ali čini se da ga to nije spriječio da se ranije opušta s drugom ženom.

Bivši golgeter Newcastlea i Liverpoola proveo je jedan od dana u Dubaiju sa menadžercom kafića Taylor Jane Wilkey. Njih dvoje su imali cjelodnevno druženje, da bi ju zatim Andy pozvao na afterparty u njegovom hotelskom apartmanu, gdje je i nastala fotografija na kojoj leže zajedno u krevetu.

"Sve je to bila samo potpuno nevina zabava", rekla je 27-godišnja Taylor koja je prijateljicama slala fotografije sa Andyjem.

Ipak, mnogi smatraju da je neukusno ono što Carroll radi samo nekoliko dana prije vjenčanja i da njegova partnerka sigurno neće biti sretna kada sve to bude gledala.

Taylor (27) se pravda kako je sve bila samo zafrkancija

"Ova fotografija napravljena je iz šale. Bio je to afterparty. Svi smo se vratili u hotel, a tu smo bili ja, Andy i moja prijateljica. Nisam spavala s njim, nije bilo tako, bilo nas je troje u sobi. Bio je to cijeli dan i noć opijanja", pravdala se Taylor.

"Vratili smo se tog dana u Andyjev hotelski apartman i pustili smo muziku, a on je ušao u krevet i ubrzo utonuo u san. Iz šale smo ja i prijateljica pravili te slike. Nije bilo seksa, bila je sve zafrkancija", tvrdi djevojka.

Andy je u Dubaiju bio na odmoru i ujedno su to bile posljednje "pripreme" za vjenčanje, a tamo je prethodno bila i njegova buduća supruga, no za razliku do njega, ona nije uživala s drugim muškarcima već sa najboljim prijateljicama.

Andy Carroll sa budućuom suprugom

Carroll je igrao za Newcastle, Liverpool, West Ham, Reading, a posljednji angažman ima u WBA, za koji je na 14 mečeva postigao tri gola.

Tokom karijere je igrao i za reprezentaciju Engleske, te je na devet zvaničnih nastupa postigao i dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi