Anel Ahmedhodžić postao otac - Odmah je otkrio i koje je ime dao sinu

"Bog se nasmijao"

Anel Ahmedhodžić postao otac - Odmah je otkrio i koje je ime dao sinu

E. Ganibegović

Za bh. reprezentativca Anela Ahmedhodžića je 2023. godina kao iz snova. Osim na profesionalnom sjajno mu ide i na privatnom planu.

Godinu 2023. Anel Ahmedhodžić će po lijepom pamtiti do kraja života. Sa svojim Sheffieldom je izborio promiciju u Premiership, a sada još jedan sjajna vijest.

Sedmi maj 2023. godine ostat će zauvijek upisan u njegovom srcu jer je na današnji dan po prvi put postao otac.

On i njegova supruga Marijana su objavili fotografije na Instagramu, te obznanili da su postali roditelji što se već dugo i očekivalo. 

U opisu objave otkriveno je i ime koje su se mladi roditelji odlučili dati djetetu, a ono je Isak.

Oglasi

Isak je muško ime hebrejskog porijekla a širom svijeta je uobičajeno i kao prezime. Značenje je "Bog se nasmijao" ili "Bog je izazvao njen smijeh", a često se daje dugo čekanom djetetu, koje je došlo u poznim godinama roditelja.

Kod porodice Ahmedhodžić to nije slučaj jer su roditelji postali vrlo mladi. Ostaje da im poželimo sreću kako privatno, tako i profesionalno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CroRni4tBxV/[/instagram]

Top Komentari

user1659566597
Čuj "Bog se nasmijao"nije neka fora
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije