16

Komentari (16)

BaboBih
Jedan dva normalna komentara, ostali svi fol znaju bolje. A da znate bolje nikad drugom nebi ulazili u to koliki je neko musliman, sramite se komentara.
King_Kenny
...jel pokazala hodzi tetovazu kalasnjikova? :D
axel42
Al se ljudi šprdaju sa vjerom!! Mene bi bilo stid ovo i objaviti!
King_Kenny
@axel42 ...to ti je tzv."bosanski islam" i tradicija...odu na serijatsko vjencanje,masu onom zastavom zelenom sa mjesecoom i zvijezdom i onda pravac restoran da se naroljaju alkoholom pa ih ujutro iznose ispod stolova...
Al. Ha
Ona bi trebalo da je uzela nase ime sad ?
Barberez9
Sretno lave, zivi i zdravi bili !!!
Zeleni_zub
dobar joj šerijatski tatoo
SeoRusilac
Džihadski hahaha
King_Kenny
@SeoRusilac ...hahahaha,dobar dobar...trebala bi jos prosiriti arsenal...
makelele
I šerijatske usne haha
E.Car
Anele ti si moj idol. Mlada je prelijepa još ako si je preveo na islam tebi je zagarantovan dženet!!! Svu sreću svijeta vam želim!!!
MKB10F16
Nikome nije zagarantovan Dženet. Treba se truditi za Dženet jer to je skupa roba. Covjek mora Izvrsavati Allahove naredbe i ne prelaziti Allahove granice i moze se nadati uspjehu. Ali samo Allahovom miloscu covjek ce uci u Dženet nikako drugacije.
Prazina
Evo vas 2 ste 100% bolesnici koji žive u 13.vijeku. Sport nije za takve zatucane dalebu
senja
Idi ti u crkvu neki to onaj pedofil u crnoj haljini oprašta grijehe...
SeoRusilac
Sretno mladenci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.