Iznenadio sve kada je objavio kraj karijere, a onda je otišao da živi u Dubai i pokrenuo novi biznis

Hadžić je u startu imao jasan plan

Iznenadio sve kada je objavio kraj karijere, a onda je otišao da živi u Dubai i pokrenuo novi biznis

Endin Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Anel Hadžić iznenadio je sve kada je krajem prošle godine objavio kraj svoje igračke karijere.

Hadžić je najbolje dane svoje igračke karijere proveo u Sturmu iz Graza i MOL Fehervaru, a nastupao je i u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine i bio je dio ekipe koja je 2014. godine igrala na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Međutim, na kraju prošle godine ovaj veznjak je sve iznenadio kada je saopštio da završava svoju igračku karijeru iako ima tek 32 godine.

Mnogi su smatrali da je to prerano i da je Hadžić imao još mnogo toga da pokaže na fudbalskom terenu, ali bh. fudbaler je odlučio da je vrijeme za fudbalsku penziju i da se posveti nekim drugim stvarima.

Hadžić je nakon završetka karijere sa suprugom Almom i njihovim sinom odlučio da napusti Austriju što je bilo još jedno iznenađenje. Oni su otputovali u Dubai i vjerovalo se da je bivši bh. reprezentativac samo uzeo nešto duži odmor od svega, ali je on imao drugi plan.

Oglasi

Naime, Hadžić i njegova porodica već nekoliko mjeseci žive u Dubaiju gdje su se on i supruga maksimalno posvetili novom biznisu i sudeći prema objavama na društvenim mrežama itekako uživaju u novom životu i karijerama.

Hadžić je sa suprugom Almom odlučio da uloži novac u nekretnine u Dubaiju i maksimalno su se posvetili tom poslu.

Na Instagramu je otkrio da su on i supruga sada agenti za nekretnine i savjetuju ljude koji žele nekretninu u Dubaiju šta treba da kupe. Uložili su novac i u pojedine nekretnine koje sada prodaju i očito je da im to baš ide od ruke.

Iako je u fudbalu mogao igrati još nekoliko godina očito je da je Hadžić imao jasan plan za budućnost što nije baš slučaj kada su u pitanju fudbaleri. Napravio je totalni preokret u životu i posvetio se biznisu, a to je već u prvim mjesecima rada dalo dosta dobre rezultate.

Ovaj 32-godišnjak je ponikao u austrijskon Reidu, a još je igrao za Sturm Eskisehirposr, MOL Fehervar, Wacker i Wels gdje je završio svoju karijeru. Za reprezentaciju BiH upisao je 14 nastupa.

Top Komentari

Goran86
Jedan od najveci panjeva rep. BiH
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti