Kako da sutra saigrače pogleda u oči? Djevojka Bayernove zvijezde gola kao od majke rođena!

Nizozemska ljepotica je opet u prvom planu

Kako da sutra saigrače pogleda u oči? Djevojka Bayernove zvijezde gola kao od majke rođena!

Edmir Škorić

Mnogi profesionalni nogometaši za djevojke ili supruge imaju manekenke koje se ne libe pokazati svoje atribute noseći provokativne modne kombinacije, no u slučaju supruge nogometaša Bayerna stvar je otišla malo predaleko.

Kao da samo po sebi ovo ljeto nije dovoljno vruće, pa se Annekee Molenaar (23) ovom posebnom fotografijom s odmora odlučila podići puls svojim brojnim pratiteljima (oko 440.000) na Instagramu.

Djevojka Bayernovog defanzivca Matthijsa de Ligta (23) objavila je fotografiju na kojoj se nalazi potpuno gola dok pozira pokraj mora.

Nizozemka uživa u ljetovanju na plaži. Nejasno je gdje je tačno fotografija snimljena. Djevojka de Ligta ne otkriva gdje se nalazi, niti znamo ko je autor ove provokativne fotografije. Pretpostavlja se da je to bio ipak njen dragi, nogometaš Bayerna, Matthijs de Ligt.

Manekenka ne prestaje dijeliti vruće snimke iz svog života - čas s plaže, čas iz kreveta. Ovo nije prvi put da pozira potpuno gola, ali jasno svaki put se potrudi da one najintimnije dijelove tijela sakrije. Još da i to uslika...

Oglasi

Na novu fotografiju dobila je hrpu lajkova i brojne komentare i mnogi joj pišu kako je obožavaju, kako je prezgodna, prelijepa i jednostavno da je dobro što je tako smjela.

Annekee i njen partner uživaju u svakom trenutku kojeg zajedno provedu. Ona je sa nogometašem bila i dok je on igrao u Ajaxu, dok je igrao u Torinu za Juventus, a danas su zajedno i u Minhenu.

Mnogi se pitaju kako li se De Ligt osjeća zbog ovakvih objava svoje ljepše polovine, ali očito je da mu to previše ne smeta, iako možda nije zgodno pogledati u oči svojih saigrača koji su barem jednom do sada sasvim sigurno naletjeli na golišave fotografije mlade nizozemske manekenke.

I dok se Annekee često pojavljuje u provokativnim izdanjima i "živi" od društvenih mreža, njen dragi je potpuno drugačiji tip, povučeniji, manje je na društvenim mrežama, te je u potpunosti posvećen obavljanju dužnosti važnog nogometaša Bayerna s kojim će pokušati da osvoji 12. uzastopnu titulu Bundeslige, ali i da se osvoji Liga prvaka nakon trubulentne sezone.

Oglasi