Supruga bivšeg reprezentativca bez dlake na jeziku: "Draga Antonela, da se nisi udala za Messija..."

Smatra da ne bi danas ništa postigla

Supruga bivšeg reprezentativca bez dlake na jeziku: "Draga Antonela, da se nisi udala za Messija..."

E. Škorić

Ženama slavnih nogometaša mnogi zavide, no one ponekad imaju prevelike odgovornosti i nije im lako biti u njihovoj koži.

Neke djevojke ili supruge uživaju u luksuzu i dobro koriste statuse i bogatstvo svojih partnera. Takvom mnogi smatraju zaručnicu Cristiana Ronalda Georginu Rodriguez, koju optužuju za pretjerano razmetanje nakitom i odjećom na internetu.

S druge strane, supruga Lionela Messija Antonela Roccuzo izgradila je takav imidž da ne želi uvijek biti u centru pažnje i smatra je se "više domaćinskom ženom".

No, nju je sada kritikovala Yanina Latorre, supruga bivšeg argentinskog nogometaša Diega Lattorea.

Oglasi

"Volimo Antonelu Roccuzzo, ali ona je Messijeva supruga. Potpisuje ugovore s evropskim brendovima kako bi ih promovisala, ali samo zato što je udana za Messija. Draga Antonela, da se nisi udala za Messija, ko zna gdje bi danas bila", kazala je Yanina, pa je dodala:

"Sama, do sada, nije postigla ništa. Ne kritikujem je, ali uvijek je korak iza svog muža. Zahvaljujući Antoneli, Messi ne ide kasno spavati, ne izlazi iz kuće svaki dan, ali ona ide. Podižeš djecu, brineš se za kuću, pomažeš mu oko svega što je potrebno učiniti da kralj bude sretan".

Osim uloge supruge globalne sportske ikone, Antonela je kročila vlastiti put kao uspješna poduzetnica i poslovna žena. No, čak i nakon takve blagodati, njene je zasluge dovela u pitanje supruga nogometne legende.

Antonela je Messijeva ljubav iz djetinjstva i s njim je prošla mnoge teške trenutke, tako da joj se zaista nema šta prigovoriti i sve što sada imaju, zajedno su ostvarili. Uz sve što posjeduju, najveće bogatstvo su im svakako njihovo troje djece.

Messi je trenutno s porodicom u SAD-u jer je nedavno potpisao za Inter Miami, nakon što je dvije sezone proveo u PSG-u, a prethodno godinama u dresu Barcelone radio čuda na nogometnim terenima i bivao najbolji igrač svijeta godinama u nizu.

Po mnogima je čarobnjak iz Rosarija najveći svih vremena, naročito nakon što je krajem prošle godine sa Argentinom osvojio naslov svjetskog prvaka.

36-godišnjak je u prva dva meča za Inter Miami postigao tri gola i upisao jednu asistenciju. Trenutno izgleda kao da je to bio sjajan posao i da su prezadovoljni i Messi i njegova porodica, ali i u Inter Miamiju.

Top Komentari

Ecosport
Hahahahahaha koja glupača, ne možeš brisati dupe Antoneli
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi