Obična kupovina Lionela Messija s porodicom se pretvorila u potpuni haos

Lude scene

Obična kupovina Lionela Messija s porodicom se pretvorila u potpuni haos

Midhat Šljivak

Lionel Messi je na spektakularan način započeo karijeru u ekipi Intera iz Miamija. Tri gola u dvije utakmice izazvale su erupciju oduševljenja u ovom klubu, a navijači su potpuno ludi za Argentincem kojeg prate u stopu. Pokazalo se to jučer tokom kupovine u kojoj je bio s porodicom i jedva se izvukao od ludih navijača.

Dolazak Lionela Messija u Miami izazvao je pravi haos među navijačima ovog tima. Svi su ludi za argentinskim čarobnjakom, a na Floridi se prati svaki njegov korak.

Iako je na dolasku imao kakvog-takvog mira, nakon tri gola u dvije utakmice, navijači su zaluđeni i svi žele napraviti barem selfie s jednim od najboljih fudbalera svijeta.

Scena po izlasku porodice Messi iz šopinga dovoljno govori o svemu. Leo, Antonella i djeca jedva su ušli u automobil od navijača i osiguranje je imalo ozbiljan problem da ih obuzda.

Oglasi

Ovo su zaista nevjerovatne scene, ali i upozorenje za argentinskog fudbalera da bi definitivno trebao pojačati osiguranje u budućnosti.

Navijači su jednostavno prelako došli do njega u ovom slučaju. To je definitivno veoma opasno i Messi će morati pojačati mjere osiguranja.

Možda Messi nije bio tolika zvijezda u Sjedinjenim Američkim Državama, ali definitivno će njegova popularnost iz dana u dan rasti, posebno kod publike na Floridi, gdje je ipak dosta latinoameričke populacije koja zna šta je fudbal.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
koji debili si ovi amerikanci...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi