Legenda ismijala legendu: "Fali mi se da je spavao s djevicom, a ja bio s njom prije pet godina"

Vieri ismijao Cassana

Legenda ismijala legendu: "Fali mi se da je spavao s djevicom, a ja bio s njom prije pet godina"

Admin Čaušević

Christian Vieri i Antonio Cassano su svojevremeno bili jedni od najvećih zavodnika na Apeninina. Fudbalske ikone su već nekoliko godina u penziji i ponekad se znaju prisjetiti određenih anegdota iz prošlosti.

Cassano je poznat kao osoba koja je bila opčinjena seksom, dok je i Vieri izuzetno bio slab na zgodne i atraktivne žene. 

Popularni Bobo je nedavno ispričao jednu anegdotu kako mu se Cassano svojevremeno pohvalio da je pronašao djevojku koja je djevica. Bilo je to u vrijeme dok je igrao za Romu.

"Kad je Cassano bio u Romi, pričao mi je o svojim avanturama u trening kampu Trigoria. Damo je noću vodio djevojke i puštao bi ih da uđu na sporedni ulaz. Uspio je doći do ključeva.

Postali smo dobri prijatelji i često smo razgovarali. Slušao sam ga, ali mu nisam ništa govorio. Jednog dana mi je pričao o nekome s kim je bio noć prije. Bio je zaluđen.

Oglasi

Rekao mi je 'Bobo, ova nije kao druge, vidi se da je dobra, sva je bila sramežljiva...'

Natjerao sam da mi ispriča još detalja i nakon nekog vremena mi je rekao njeno ime i prezime. Razmislo sam na trenutak i prasnuo u smijeh.

Bio je uvjeren da je djevica, a ja sam s njom spavao prije pet šest godina", ispričao je Vieri.

I Vieri je jedno vrijeme bio stanovnik Rima pošto se kratko zadržao u Rimu te je vjerovarno u to vrijeme bio sa djevojkom koja je poslije završila sa Cassanom.

Fantantonio je slovio za čuvenog ženskaroša, a prije nekoliko godina je i sam priznao da ga je aktuelna supruga Carolina Marcialis izliječila od stalne seksualne požude.

Sa druge strane i Vieri je odlučio stati na loptu te je već četiri godine u braku sa tv voditeljicom Constanzom Carraciolo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi