Njemica rasturila Aguera, pa ga ponizila pred svima: "Bolji si u fudbalu..."

Argentinac je bio zbunjen

Njemica rasturila Aguera, pa ga ponizila pred svima: "Bolji si u fudbalu..."

Edmir Škorić

Anuschka van Lent (25) odselila je u Los Angeles sa željom da postane slavna glumica. I dok pokušava da se ostvari na holivudskoj sceni, okušala se i u igranju pokera, a to je ostavilo traga na fudbalskoj legendi.

Anuschka je nastupila na jednom poker turniru na Bahamima, te je ova 25-godišnja ljepotica privukla veliku pozornost.

Ona je za stolom bila sa slavnim Argentincem Sergiom Aguerom, te je odmah pokazala svoje pokersko umijeće nekadašnjem napadaču Manchester Cityja. Kada je uspjela da ga dobije, rekla mu je: "Bolji si u fudbalu nego u pokeru".

Argentinac je samo šutio, ali evidentno je da je bio zbunjen, mada njegov menadžment rečenicu Njemice nizozemskog porijekla nije smatrao smiješnom.

Na kraju, i Van Lent i Aguero nisu imali šta da slave. Oboje su prerano podbacili na turniru. Ali to je ipak bilo zaista dobro iskustvo za glumicu, koja je pokazala da može da bude sjajan igrač pokera i da se nadmeće sa najboljima.

Oglasi

Anuschkoj dobro ide i na društvenim mrežama, pošto na Instagramu ima 280.000 pratilaca i tamo je postala poznata pod svojim pseudonimom "Njemica Karen iz Los Angelesa". Sada se nada sljedećim velikim ponudama za uloge iz fabrike filmskih snova.

Što se Aguera tiče, proslavljeni Argentinac odavno igra poker, a često ga viđamo i u ulogama stručnog analitičara, kao i odličnog sagovornika u brojnim podcastima kojima se bavi nakon završetka fudbalske karijere.

Podsjetimo da je posljednji angažman imao u slavnoj Barceloni, ali da je zbog srčanih problema bio prinuđen da 2022. godine okači kopačke o klin.

Aguero je silno želio da nastavi da igra unatoč problemima sa zdravljem, ali je na nagovor majke na kraju donio vjerovatno i najbolju odluku za sebe, ma koliko god ona bila teška u tom trenutku.

Oglasi

Top Komentari

snupi
Dobra za poklape.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi