13

Komentari (13)

Mowzilla
IPTV, samo ilegala, yebo razne operatere kad seru konstantno. A ako cete vec nesto legalno kvalitetno onda predlazem net TV plus, GSS ili evo mtel koji je u zadnje vrijeme u velikom usponu...
papagaj
Znaci jedva cekam Mart kad mi istice ugovor i da vam sve uređaje donesem u poslovnicu na Stupu i ostavim na pultu i zahvalim na saradnji. Vec sam prikljucio Moja tv i imate mahanje
TheFiend
Sport klub prenosi Indijsku ligu pa stvarno... Zbog Arene sam uzeo Telemach i očigledno da nas neko pravi budalama...
sslazio
Ali kako mi je drago zbog ovog, niste svjesni. Sve zbog nove bh i nove sport na koje su sklonili reprezentacije a telekomu uvalili sport klubove. Jeste tu telekom ispao glup ali i ovi su lopovcine.
Len
Treba tuziti, ne moze on samo tako ukinuti primarne kanale nekome ko je mozda zbog tih kanala potpisao ugovor. Ili smanjiti cijenu pretplate. Tek tako ne moze proci.
rime_
Placeni clanak telekoma Srbije. Koliko jos ce ih biti SS.ba?
Arnel925
Ja sam trenutno u dijaspori. Imam sve kanale.
Dzanin
Immo mi BH Telekom
19501911
Jos godinu ugovora s Telemachom,nakon toga da jedini operater bude,nikad vise,ostavili SportKlub oni prenose Izraelsku ligu,Indijsku ligu,pa halo ljudi,o cemu pricamo,konacno nasa liga,slovenska,srpska,hrvatska,crnogorska, barem jednu utakmicu pogledas vikendom nase lige i oni nas jebu,e necete vise cigani!
AmarSahi
Pa nemoj plaćati i imati ugovore sa operaterima, oni ti tako uvijek mogu isključiti kanale a da ti nisu ni rekli. Fino koristiš neku IPTV platformu kao Kodi i Balkan Green i nemaš problema.
19501911
Sada moram druze,isplati sve do kraja ugovora i iskljuci,ili cekaj kraj ugovora,i nikada vise,ima milion drugih opcija,a ova s Telemachom je najgora
AmarSahi
A šta da ti kažem, sretno onda, a do tada gledaj Bjelorusku ligu.
19501911
Hvala hvala,hahaha e vala si upravu tako te bjeloruske derbije,indijske i izraelske drbije ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.