Navijačice Argentine u centru pažnje: Pokazivale bujne grudi i gole šetale ulicama Buenos Airesa
Na ulicama Buenos Airesa ogroman broj navijačica je odlučio skinuti sve sa sebe te pokazati čime raspolažu

Nevjerovatne scene

Navijačice Argentine u centru pažnje: Pokazivale bujne grudi i gole šetale ulicama Buenos Airesa

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Argentine je skupa sa svojim navijačima u Buenos Airesu proslavila naslov prvaka svijeta, a na ulicama glavnog grada okupilo se oko pet miliona ljudi.

Reprezentativci Argentine su očekivano dočekani kao heroji po povratku kući iz Katara, a milioni ljudi su s njima slavili na ulicama Buenos Airesa.

Posebno su vatrene bile argentinske navijačice. Mnoge od njih su jedva dočekale ovakav trenutak da na istinski lud način proslave pred drugima.

To su napravile pokazivanjem grudi. Sve je počelo na tribinama u Kataru kada su dvije navijačice pred svima podigle dresove i oduševile su prisutne.

One su istog trenutka privedene od strane policije, ali su ubrzo i puštene i protiv njih nije pokrenut nikakav postupak, iako su ovakve stvari u Kataru itekako zabranjene.

Tokom fešte na ulicama Buenos Airesa viđen je veliki broj ovakvih situacija. Argentinke su se skidale jedna za drugom na oduševljenje muške populacije.

Oglasi

Nijedna od njih nije nimalo oklijevala. Bilo je tu i starijih gospođa, a sve su dobile ogromne ovacije.

Jedna djevojka je ulicama Buenos Airesa prošetala potpuno gola i privukla je ogromnu pažnju na sebe, kao i njena kolegica koja se bez odjeće popela na rasvjetni stub.

OVDJE pogledajte zaista nevjerovatne scene s ulica Buenos Airesa gdje su djevojke i žene imale glavnu ulogu.

Ovakve trenutke navijači će pamtiti dok su živi, ali možda je i malo pretjerano od ženskog dijela publike da se na ovakav način proslavlja jedan fudbalski uspjeh.

Definitivno je činjenica da mnoge od njih nisu bile pri čistoj svijesti kada su odlučile pokazati sve što imaju.