Napokon otkriveno ko su Argentinke koje su svijetu tokom finala pokazale svoje grudi

Tek će da postanu popularne

Napokon otkriveno ko su Argentinke koje su svijetu tokom finala pokazale svoje grudi

Edmir Škorić

Argentina je u nedjelju u jednokm od najboljih nogometnih finala ikada pobijedila Francusku te je postala prvi put svjetski prvak od 1986. godine. Bila je to treća titula za Argentince i prva za Lionela Messija, koji je proglašen igračem turnira u Kataru.

Argentinci su od 1986. godine čekali ovaj trenutak. Nakon osvojene titule, krenulo je nazapamćeno slavlje u Buenos Airesu i ostalim gradovima Argentine, ali i širom svijeta jer opće je poznato da Messi skoro u svakom kutku planete ima svoje fanove.

Zbog njega je veliki broj onih neutralnih ljubitelja nogometa navijalo za Argentinu. Finale protiv Francuske će se pamtiti jer se radilo o filmskoj drami. Šest golova, 120 minuta borbe, a onda penali koji su došli kao šlag na kraju.

Navijači Argentine na tribinama su pravili pravu feštu tokom cijelog Svjetskog prvenstva, a tako je bilo i nakon velike pobjede Gaučosa koja se desetljećima čekala.

[twitter]https://twitter.com/barstoolsports/status/1605028820544720896[/twitter]

Neki su bili izbezumljeni i zaneseni tokom velike proslave, a nakon što je Montiel realizovao penal kojim je ovjerio naslov svjetskog prvaka, kamere su ulovile gole grudi pojedinih navijačica.

Oglasi

Tako su u direktnom prenosi svi mogli da vide grudi Argentinke, a ovaj snimak postao je hit na društvenim mrežama.

Sada su mediji uspjeli da otkriju o kome se radi. Djevojka je na Instagramu pod usernameom "noe.dreams1". Interesantno da ima tek 54.8 hiljada pratitelja, ali nema sumnje da bi taj broj mogao značajno da se poveća sada kada svi saznaju da je ona ta koja je cijelom svijetu pokazala svoje grudi.

U njenom društvu također golih grudi bila je i Milu Barbiee, barem tako je nazvana na Instagramu gdje ima 86,2 hiljade pratitelja.

Obje na osnovu Instagram objava uživaju u životu, putuju na razne destinacije i obožavaju reprezentaciju Argentine.

S obzirom da su bradavice prekrile nacrtavši argentinske zastave, očito su imale jasan plan - u Kataru pokazati svoje grudi, postati planetarno popularne, a svejedno preživjeti moguće kažnjavanje i osude.

Oglasi

No, kako su to uradile u trenutku kada je cijeli svijet gledao u Messija i njegove saigrače, sve je prošlo bez posljedica. Njihove fotografije pogledajte ispod.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/Clb0nUfrSgO/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmT-w5dosEO/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkVmX_5LH2J/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChrwkqOqCAE/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfMa4zuq_pR/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi