Poznati trener je ovisnik o prostitutkama - Smatra da svaka cura ima svoju cijenu

Imao problema i sa zakonom

Poznati trener je ovisnik o prostitutkama - Smatra da svaka cura ima svoju cijenu

Midhat Šljivak

Poznati fudbalski stručnjak Avram Grant (68) kroz karijeru nije imao ogromnih trenerskih uspjeha van Izraela. Imao je priliku raditi u brojnim poznatim ekipama, no mnogo je poznatiji zbog svoje ovisnosti prema prostitutkama.

Avram Grant je u dijelu trenerske karijere imao ozbiljne fudbalske izazove. Posebno se to odnosi na sezonu 2007/2008 kada je vodio Chelsea.

Uspio je Grant odvesti Plavce do finala Lige prvaka u kojem su poraženi od Manchester Uniteda, pa je taj rezultat najveći uspjeh ovog stručnjaka uz nekoliko titula u izraelskom prvenstvu.

Danas 68-godišnji Avram Grant vodi Zambiju, ali je mnogo poznatiji zbog svoje ovisnosti. On jednostavno ne može da se odvoji od žena lakog morala.

Često je Grant znao koristiti usluge prostitutki. Davao je novac šakom i kapom, a ponekad nije znao ni za riječi 'NE' u zahtjevima prema djevojkama lakog morala, ali je silno u krevetu želio i one koje su daleko od tog posla.

Oglasi

Zbog toga je prethodnih godina bio u centru pažnje izraelske javnosti. Nekoliko žena ga je optužilo za seksualni napad i tvrdile su da koristi svoj utjecaj kako bi ih primorao na odnose. Svjedočenje jedne od djevojaka dovoljno govori o svemu.

"Rekao mi je da se opustim i da skinem odjeću. Mislila sam da se šali. Sjela sam dalje od njega na kauč, a on je zatražio da priđem bliže. Zgrabio me je žestoko, nije me puštao, a zatim je stavio ruku između butina. Pomakla sam je, a nakon nekoliko minuta razgovora zgrabio me je za vrat i pokušao je na silu da me poljubi", rekla je jedna od žrtava i dodaje:

"Nisam imala hrabrosti da kažem NE. Ponovo je pokušao da me napadne, a ja sam otrčala uplakana u kupatilo".

Nije se tu zaustavljao. Napadao je dalje smatrajući da svaka cura ima svoju cijenu i samo treba da je kaže.

"U automobilu me pitao šta sam sve spremna uraditi za novac. Odbila sam seks s njim, a on mi je ponudio kompromis i da ga oralno zadovoljim. Skočio je potom na mene, nasilno je imao odnos sa mnom, a ja sam samo gledala u krov automobila čekajući samo da završi".

Oglasi

Drugoj djevojci je također obećao pomoć pri zapošljavanju. Pozvao ju je u stan i iskoristio naivnost.

"Pozvao me je u stan, odveo u spavaću sobu i glavu mi je gurnuo prema svom penisu. Kada je završio dao mi je oko 300 dolara", saopštila je druga žrtva.

Jedna od žrtava je imala samo 18 godina. Nije ga zaustavilo to što je mnogo mlađa od njega.

"Slao mi je fotografije i tvrdio je da je to slučajno. Obećao mi je kako će mi pomoći da nabavim kanabis i našli smo se na benzinskoj stanici. Odmah me je zaskočio. Shvatila sam da mi nema namjeru pomoći. Uspjela sam ga odgurnuti, otvoriti vrata i pobjeći. Ušla sam u svoj automobil, zaključala se i zatim sam ga vidjela kako odlazi", istakla je ona.

Izraelski stručnjak je sve navode o napadima odbacio. Tvrdio je da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi, a kako nije bilo dovoljno dokaza protiv njega proces nikada nije započeo.

Njegova slabost prema prostitukama očigledno se prenijela i na obične djevojke. Smatra 68-godišnjak kako svaka djevojka ima cijenu i nikad ne odustaje od svojih planova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti