Azmir Husić još jednom pokazao ljudsku veličinu

Oduševio sve svojim potezom

Azmir Husić još jednom pokazao ljudsku veličinu

E. Čaušević

Prvi čovjek bh. premijerligaša Tuzla Cityja, Azmir Husić, ponovo je pokazao da ima zaista veliko srce.

Husić je nedavno čuo potresnu pričo o sudbini Fadila Kadrića koji živi u selu Rulovci kod Srebrenice. Ovom čovjek dijabetes je uzeo prvo jednu, a onda i drugu nogu i Husić je bez razmišljanja odlučio da mu pomogne.

Prvi čovjek Tuzla Cityja je ponovo pokazao da ima veliko srce i odlučio je pomoći Kadriću i njegovoj porodici. Dok je čuo za ovu priču Husić je na račun Kadrića upatio 10.400 KM koliko je bilo potrebno da Fadil kupi magnetna kolica.

Kadrić je bio oduševljen kada je čuo da je Husić pokrio troškove kupovine magnetnih kolica, te nije mogao sakriti svoje emocije. Poručio je da mu je jedina želja da dragi Bog podari zdravlje i sreću Azmiru Husiću i njegovoj porodici zbog velike pomoći koju mu je pružio.

Top Komentari

Samoiskreno
Ovaj covjek se hvali medijima i kad hljeb komisiji kupi, losa osobina
3 20
realista1982
Klasični političar, daš pa objaviš u svim medijima!
1 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije