20

Komentari (20)

user1571956549
Dabogda vama ne trebala kolica.... Bravo....
BordoDevil
Emir
Trebalo bi mu skrenuti paznju da je Allahu dz.s. drazi onaj koji daje anonimno od onog koji daje javno, mada je i ovo dozvoljeno.
BobPaisley
...antipatican mi je bio ovaj Husic,ali moram priznati da pocinjem mijenjati misljenje o njemu.
realista1982
Klasični političar, daš pa objaviš u svim medijima!
Fcs
Pa ti ne bi dao marke, kad bi na dnevniku bio, klošaru jedan.
realista1982
Otkud ti znaš, da li sam ja davao i koliko, to je moja licna stvar i ne objavljujem javno kao ovaj politicki kandidat, sta god uradi objavi u novinama i na portalima. Ps Jbt klosar mamu!
Bhf
Otkud znamo da je on objavio?Mozda je objavio neko drugi,ko je blizak ovom covjeku.Ali **** ga treba blatiti covjeka koji pomegne bilo kome na bilo koji nacin.Takvi smo mi bosnjaci inace.
NAPOLI
svaka cast ali ovo je sportski portal i nema veze sa sportom ili ovo nije vise sportski portal
Strucnjak12345
Azmir je sportska ličnost, kada znaju pisati laži da je Ronaldo donirao Palestincima milione, zasto ne o najboljem čovjeku i sportskom radniku
Samoiskreno
Ovaj covjek se hvali medijima i kad hljeb komisiji kupi, losa osobina
semkoon
pa kupi ti a nemoj pamtovati
zaboti janos
Aferim ljudino!!!!!
Taceoni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.