8

Komentari (8)

Jupp
Kakav kretenski naslov! Benzema je posteno zaradio svoj novac, da ste pisali o porodici Dodick, Izmetbegovic ili piCovic OK ali nemojte negativno prozivati postene ljude, ima covjek pravo da radi sa svojim novcem sta god hoce!!!
nijepoznat
BatonDezitijat
Ja portala i Gova_a Vise se bave glupostima nego Sportom Ugledaj te se na Mozzart i germanija da vidi te sta su novinari ! A vinse ufatili zute stampe i gluposti kao da ste Expres mada niste daleko
MirzaBarucic
Čauševiću, ti si tipičan primjer Balkanskog konja.
ryan.giggs
Lik milioner, ima čime da se ****i, nije ukrao. Cccc... A ti nemaš ni za kifle, moj Čauši...
Chupy
Bahati?? Eee jbg Pa radite kao "novinari" godinama a pisete ovakve naslove?! Eto trebao je doci u Neum na odmor, po vama ili na Buško jezero.
epa
zasto je bahato?? covjek je nosio real do titule ima platu 20 tak miliona €, i sada zasluzeno odmara kao i vecina bogatasa, a ono sto radi onaj Dan Bilzerian to je bahacenje...
pjanke.sa
E moj Causevicu, j... ti svoju uciteljicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.