Bahati Benzema se pohvalio luksuznim odmorom: Obični smrtnici mogu samo gledati i sanjati

Uživa nakon odlične sezone

Bahati Benzema se pohvalio luksuznim odmorom: Obični smrtnici mogu samo gledati i sanjati

A. Čaušević

O odmoru kao što je prethodnih dana imao Karim Benzima većina može samo sanjati. 

Benzema je iza sebe imao odličnu sezonu, uz Sergija Ramosa najzaslužniji je zašto je Real Madrid postavo prvak Španije po 34. put u klupskoj historiji.

Zbog dobro odrađenog posla iskusni francuski napadač se odlučio nagraditi luksuznim odmorom na kojem mu mogu pozavidjeti mnogi.

Hrana od pet zvijezdica, skupocjeni automobili, jahta, avion, vila od nekoliko miliona, skupi sat, mobitel su samo neke od stvari koje je Benzema stavio u prvi plan.

Bahato ili ne, procijenite sami...

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDHginNp2gl/[/instagram]

Inače, Benzema se uskoro vraća radnim obavezama jer kroz desetak dana Real Madrid igra revanš meč osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Lik milioner, ima čime da se ****i, nije ukrao. Cccc... A ti nemaš ni za kifle, moj Čauši...
6 1
Chupy
Bahati?? Eee jbg Pa radite kao "novinari" godinama a pisete ovakve naslove?! Eto trebao je doci u Neum na odmor, po vama ili na Buško jezero.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti