Ponizna plavuša sedam godina sebi čuvala slavnog fudbalera, onda je stigla Srpkinja i sve joj otela

Spremala je i vjenčanje

Ponizna plavuša sedam godina sebi čuvala slavnog fudbalera, onda je stigla Srpkinja i sve joj otela

A. Čaušević

Danas je u penziji, potpuno zasluženoj. Ali tokom igračkih dana je bio pravi buntovnik. Još kad je imao 18 godina vozio je automobil brzinom 180 km/h gdje je dozvoljena brzina bila 80 km/h. To je samo jedan u nizu skandala koje je napravio. U životu je volio dvije žene, Njemicu i Srpkinju za koju je danas sretno oženjen.

Rijetki su fudbaleri koji se mogu pohvaliti činjenicom da su osvojili Svjetsko prvenstvo i Ligu prvaka. To je slučaj sa sigurno jednim od najboljih veznjaka svoje generacije. 

Vjerovatno ne postoji ljubitelj fudbalske igre koji nije čuo za Bastiana Schweinsteigera, bivšeg njemačkog reprezentativca koji je s Bayernom osvojio sve što se može osvojiti, dok je sa Elfom bio i prvak svijeta.

Tokom mlađih dana ovaj 34-godišnjak je imao veliki broj poroka. Brza vožnja i konzumiranje alkohola su bili samo od nekih. Vozačka mu je bila oduzeta nekoliko puta, prolazio je sa višemjesečnom zabranom vožnje te paprenim novčanim kaznama.

Sara Brander je bila sedam godina za Schweinsteigerom i sanjala je njihovu svadbu

Sve to se znalo odraziti i njegove partije na terenu pa je tako na Evropskom prvenstvu 2008. godine dobio crveni karton protiv Hrvatske te je bio suspendovan.

Ipak, jedna dama ga je voljela takvog kakav jeste. Trpila je sve njegove bubice i poroke, bila je ponizna i nadala se da će jednog dana s njim stati na ludi kamen.

Oglasi

Njemačka glumica i model Sara Brandner je sa popularnim Bastijem bila čak sedam godina u vezi te i najveća podrška, posebno je to bio slučaj na velikim takmičenjima kao na Mundijalu u Brazilu kada je Njemačka postala prvak svijeta.

Nijemac je u međuvremenu oženio Anu Ivanović s kojom je dobio troje djece

I dok su ih svi Nijemci vidjeli kao budući par, onda je u njihov život ušla Ana Ivanović, čuvena srpska teniserka koja je "preotela" Schweinsteigera i kasnije se se vjenačala s njim.

Njemački mediji su tada bili osuli drvlje i kamenje po zvijezdi Bayerna, čak su mu i prigovarali zato što je izabrao Ivanović koja je 14 kg teža od Brander.

Ipak, Nijemac i Sprkinja su se vjenčali 2016. godine. U međuvremenu su dobili troje djece te žive u prekrasnoj porodici. Ali šta se desilo sa Brander?

Manekenka je dugo godina patila za Bastijem. Sada tvrdi da ga je preboljela, ali je upitno da li je to istina pošto je i dalje bez partnera nakon niza neuspjelih veza.

"Naravno da ga se sjetim s vremena na vrijeme, ali to je bilo davno. Nema tu više neke povezanosti. To je završeno poglavlje. Mislim da smo oboje našli svoju sreću i krenuli svako svojim putem", nedavno je kazala ova 35-godišnja plavuša.

Brander je već dugo godina bez partnera

"Ko zna šta će biti. Sve je u redu. Osjećam se jako dobro", dodala je ona na pitanje da li će se uskoro u njenom životu pojaviti novi partner.

Osim što je poznata influenserica u Njemačkoj, Brander je postala i nutricionista tepromoviše jednostavan život i često objavljuje fotografije bez šminke.

Top Komentari

Realno01
Ana za ovu pojam ljepote a pogotovo u ovim godinama.Uporedite njih dvije danas
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi