Ana Ivanović nedavno treći put rodila, sada pozirala u kratkim hlačicama i štiklama. "Draga ženo..."

Tri puta je rađala, a izgleda top

Ana Ivanović nedavno treći put rodila, sada pozirala u kratkim hlačicama i štiklama. "Draga ženo..."

Edmir Škorić

Prije tri mjeseca je bivša slavna srbijanska teniserka Ana Ivanović (35) rodila treće dijete, no ubrzo se vratila u top formu i već danas izgleda "kao djevojčica".

Ani su ostale sportske navike i može da se pohvali trbušnjacima i isklesanim zategnutim nogama. Ova nekada atraktivna teniserka redovno na Instagramu objavljuje fotografije iz svog svakodnevnog života, sa šetnji, raznih putovanja, sa suprugom...

Ovaj put je objavila fotografiju na kojoj je istakla svoju vitku figuru, ali i zavidan ukus za modu. Nosila je kratke hlačice, u kombinaciji s bijelom bluzom i štiklama. Sve je to upotpunila sunčanim naočalama i širokom punđom.

Ana Ivanović mnoge oduševila stajlingom, ali prvenstveno vitkom figurom (Screenshot: Ana Ivanovic Instagram story)

Ana je ubrzo dobila brojne komplimente od svojih pratitelja na Instagramu. Mnoge je oduševila svojim izgledom, a neki su joj komentarisali kako bi češće trebala nositi takve odjevne kombinacije.

"Ova žena je sve ljepša", napisao joj je jedan od fanova, dok drugi također u prvi plan stavalja njenu ljepotu uz komentar da je "zdrava žena ujedno sretna i lijepa".

Oglasi

"Bravo za stajling" i "Ne gledamo te često u ovim kombinacijama, ali ovo je top", neki su od komentara ispod fotografije bivše teniserke.

"Draga ženo, ti sve bolja i bolja", napisao joj je neko u komentarima-

Osim toga, mnogi su se dali u razmišljanje kako je moguće roditi troje djece i izgledati tako dobro.

Oglasi

Ana Ivanović nekada je bila najbolja teniserka svijeta, ima jedan Grand Slam naslov, a trenutno je u braku sa legendarnim njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom.

Njih su se dvoje vjenčali 13. jula 2016. godine u Veneciji. Po izlasku iz vijećnice su se mladenci držali za ruke i izgledali su presretno i prekrasno. Dan kasnije im je pjevala Nina Badrić, slavna hrvatska pjevačica. Vezu su Nijemac i Srbijanka započeli 2014. godine.

On je profesionalnu karijeru završio 2019. godine igrajući za Chicago Fire, dok je ona tenis igrala do kraja 2016. godine.

U anketi Tennisreportersa je svojevremeno izabrana za naseksipilniju teniserku na svijetu.