Beckham se fotografisao s dresom najmržeg kluba, a na njemu je ispisan nadimak koji mu najviše smeta

Izraz lica sve govori

Beckham se fotografisao s dresom najmržeg kluba, a na njemu je ispisan nadimak koji mu najviše smeta

E. Čaušević

Bivši engleski fudbaler David Beckham uživa u zasluženoj penziji, a posebno se trudi da što više vremena provodi s svojom porodicom.

Beckham je otkrio nedavno da je postao pravi porodični čovjek, te da uživa u tome. Na Instagramu gotovo svaki dan objavljuje fotografije sa suprugom Victorijom, te svojom djecom.

Bivši igrač Manchester Uniteda i dalje živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a osnovao je i klub Inter Miami koji će se uskoro početi takmičiti u MLS-u.

Prije nekoliko dana Becks je gostovao u emisiji "The Late Show" koji vodi James Corden. Emisija se tek treba emitovati, no "procurila" je u javnost urnebesna fotografija.

Naime, Beckham je izgubio opkladu od Cordena i morao se fotografisati s dresom Manchester Cityja kluba kojeg mrzi. Da stvar bude gora na dresu je bio njegov broj sedam i ime "Dave" što je nadimak koji Beckham najviše mrzi.. Izraz njegovog lica govori hiljadu riječi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti