Beograd gori: Stigao je momak zbog kojeg vatrena folkerka Teodora Džehverović skida sve sa sebe
Foto - Instagram

Matic Rebec potpisao za FMP

Beograd gori: Stigao je momak zbog kojeg vatrena folkerka Teodora Džehverović skida sve sa sebe

Midhat Šljivak

Atraktivna folkerka Teodora Džehverović (26) danas ima ogromnog razloga za zadovoljstvo. U Beograd joj je stigao izabranik Matic Rebec koji je postao član ekipe FMP-a.

Slovenački košarkaš Matic Rebec od danas je novi član beogradskog FMP-a. 28-godišnji playmaker vraća se u ovaj tim nakon četiri godine, a dolazi iz Kuvajta, gdje je nastupao za ekipu Kazma.

Razloga za zadovoljstvo zbog njegovog potpisa za beogradski tim ima i atraktivna folkerka Teodora Džehverović. Ona je od prije nekoliko mjeseci u vezi s ovim košarkašem, a sve su potvrdili fotografijama s ljetovanja.

26-godišnja pjevačica povezivala se s brojnim imenima iz svijeta sporta, posebno košarke. Razlog za to su golišave fotografije s košarkaškom loptom koje je objavljivala na Instagramu, gdje je prati 1.3 miliona ljudi.

Atraktivna Teodora Džehverović (Foto: Instagram)

Srpski mediji špekulisali su da je u vezi s francuskim košarkašem Mathiasom Lessortom i da su imali vatrene noći po Beogradu. Međutim, ispostavilo se da to nisu tačne informacije.

Oglasi

Na kraju je sama odlučila zaustaviti sve špekulacije. Objavila je fotografije s Rebecom i potvrđeno je da su u ljubavnoj vezi.

Sada konačno više vremena može provoditi s čovjekom koji joj je osvojio srce i definitivno će mediji u Srbiji imati posebnu pažnju prema 28-godišnjem Slovencu.

Matic Rebec dio zlatne generacije Slovenije

Matic Rebec dio je zlatne generacije slovenačkih košarkaša koji su 2017. godine osvojili naslov prvaka Evrope.

Rebec je nekada važio za jednog od najtalentovanijih slovenačkih košarkaša. Ipak, karijera mu se nije razvijala po planu, pa je često mijenjao timove.

Karijeru je počeo Heliosu, igrao je za Krku, Enisey, Gipuzkou, Cibonu, Cedevita Olimpiju, te brojne druge klubove.

Posljednji angažman imao je u Kuvajtu. Bio je član ekipe Kazme, no usred sezone se odlučio vratiti u ABA ligu i potpisati za FMP.