Bomba je u rukama mlade zvijezde - Komentari prema njoj su brutalni
Foto - Instagram

Uživaju u Madridu

Bomba je u rukama mlade zvijezde - Komentari prema njoj su brutalni

Midhat Šljivak

Talentovani brazilski fudbaler Vinicius Tobias ima samo 19 godina, a već uz sebe ima bombu od žene i zbog atraktivne Ingrid mnogi navijači Real Madrida smatraju da on neće uspjeti napraviti karijeru jer je suviše fokusiran na nju.

Brazilski desni bek Vinicius Tobias stigao je u Evropu 2021. godine iz brazilskog Internacionala. U svoje redove ga je doveo ukrajinski Shakhtar Donetsk.

Kako je rat u Ukrajini spriječio njegov nastup za ovaj tim, Real je iskoristio priliku i doveo ga je na posudbu za svoj drugi tim - Castillu.

S njim je u Madrid stigla i atraktivna Ingrid. Ljubav među njima cvjeta, a oni koji su ovu atraktivnu djevojku po prvi put vidjeli vjeruju da će ona upravo biti razlog što Vinicius neće uspjeti.

Ingrid i Vinicius Tobias u cvijetu ljubavi (Foto: Instagram)

Komentari na društvenim mrežama su brutalni. Ogromne grudi ove Brazilke su naravno u prvom planu i fanovi smatraju da Tobias s njom pored sebe ne može biti fokusiran na fudbal.

Oglasi

"Nije čudo što još čeka nastup za prvi tim", jedan je od komentara navijača Reala, a drugi dodaje: "Ovaj dečko se ne može koncentrisati na fudbal".

Ima i onih pozitivnih komentara: "Barem dečko pobjeđuje van terena", napisao je jedan od navijača, drugi dodaje: "Dajte mu stalni ugovor."

Ingrid i Vinicius Tobias (Foto: Instagram)

Ingrid se naravno voli pohvaliti svojim atributima na društvenim mrežama. Ogromne grudi su naravno u prvom planu i nije nikakvo čudo što izaziva brojne komentare.

S druge strane njen izabranik čeka šansu da se dokaže na velikoj sceni. Stigao je kao veliki talenat iz Brazila, ali za sada ne opravdava takav epitet.

Ugovor o posudbi s Realom traje mu do kraja ove sezone. Vidjet ćemo hoće li ga Real otkupiti ili će se on vratiti u redove Shakhtara, gdje će sasvim sigurno imati više prostora za igru.

Ove sezone je u 13 utakmica za Castillu upisao tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi