Slavni golman dugo je krio prsatu i nevaljalu rodicu - Kada se pojavila niko više nije mirno spavao

Alba rasplamsava maštu

Slavni golman dugo je krio prsatu i nevaljalu rodicu - Kada se pojavila niko više nije mirno spavao

Midhat Šljivak

Ne postoji fudbalski fan koji nije čuo za ime Iker Casillas, no definitivno je dosta onih koji ne znaju za njegovu rodicu Albu. Ova 31-godišnja influenserica izuzetno je poznata u Španiji, a ona se maksimalno trudi da bude konstantno među zvijezdama.

Iker Casillas poznato je ime u svijetu fudbala. Radi se o ponajboljem golmanu u proteklih 20-ak godina i istinskoj legendi Real Madrida, te reprezentacije Španije.

Krio je Iker dugo da u porodici ima ljepoticu koja muškarce ostavlja bez daha. Njegova rodica Alba Casillas ima 31 godinu i svojom pojavom je uzburkala strasti u Španiji.

Ova influenserica i model postala je prepoznatljiva širom Španije. Slavno prezime privuče pažnju, a kada se ona pojavi na sceni, više niko ne može biti miran.

Alba Casillas sa slavnim rođakom Ikerom

Na društvenim mrežama, očekivano, Alba daje sve od sebe da rasplamsa mušku maštu. Bujne grudi su uvijek u prvom planu i 31-godišnjakinja definitivno ima šta pokazati.

Oglasi

Alba itekako uživa pokazati tijelo. Ono je isklesano do savršenstva i 'ukrašeno' je s nekoliko tetovaža.

Lijeva ruka je gotovo kompletno iscrtana, a tu su sitne tetovaže na vratu, desnoj ruci i zadnjici. Planirana su i nova crtanja, ali njih je najavila nakon što izađe iz reality programa 'Ostrvo iskušenja'.

Alba Casillas često ističe obline

Zna ona itekako provocirati muškarce. Na objavama je znala napisati kako je 'gledanje besplatno'. To je jasna poruka da s njom ne može izaći bilo ko.

Na Instagramu ovu zanosnu ljepoticu prati gotovo 400.000 ljudi. Ono što je očigledno je to da voli skupocjene stvari, da živi u luksuzu i isto očekuje i od svog izabranika.

Caption

Prošle godine okončala je vezu s poznatim glumcem Jesusom Castrom. Navela je kako je njegovo često odsustvo problem, a on ju je prozvao za nevjeru.

"Ja znam šta sam ja uradio, a ona dobro zna šta je ona", rekao je između redova glumac.

Nevaljala Alba očigledno je imala drugog sa strane i priča s poznatim glumcem je završena. Od tada je sama i uživa u životu.