Beogradski razbojnici mladom fudbaleru Fiorentine slomili nos

Potvrdio italijanski klub

Beogradski razbojnici mladom fudbaleru Fiorentine slomili nos

Vožnja beogradskim ulicama u noći sa utorka na srijedu zamalo je završila jako loše po mladog Aleksu Terzića, igrača Fiorentine i člana U21 repezentacije Srbije.

Prema prvim informacijama koje su se pojavile u medijima u komšiluku, nekoliko osoba je pokušalo kidnapovati Terzića i to tako što su ga pokušale ugurati u gepek svog automobila.

"U toku vožnje od Autokomande ka Gazeli presreo me Audi A6 sa zatamljenim staklima. Vozač je tada bez ikakvog razloga pokušao da me zaustavi. Stao sam u blizini Gazele. Iz Audija je sa zadnjeg sjedišta izašao meni nepoznati muškarac, te vozač, i krenuli su ka meni... Devojka iz Audija je povikala: 'Bježi jer ćeš nadrljati'. Upalio sam kola i počeo da bježim. Na raskrsnici Omadinskih brigada i Jurija Gagarina sustigla me Škoda i udarila u BMW. Rekli su mi: 'Daj 5.000 eura ili ćemo te oteti”, prepričao je Terzić detalje drame za Blic, pa dodao:

"Tukli su me i rukama i nogama i pokušali da ubace u BMW, ali uspio sam da pobjegnem".

Iako su prve informacije govorile da Terzić nije zadobio značanije povrede u pokušaju otmice, Fiorentina je ipak saopštila da je njihovom fudbaleru slomljen nos.

Inače, Fiorentina je potvrdila napad na Terzića, te saopštila da su tokom incidenta mladom fudbaleru otuđeni novčanik i dokumenti.

Treba dodati i da su u međuvremenu pojedini mediji prenijeli da Terzića razbojnici zapravo nisu htjeli oteti, već da ih je zanimao njegov automobil.

Srbijansko Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da su u vezi sa napadom na Aleksu Terzića uhapđene tri osobe, dok se za četvrtom još traga.

Inače, 20-godišnji Terzić je ljetos prešao iz Crvene zvezde u Fiorentinu, za 1.7 miliona eura.

Za sada je upisao jedan nastup za prvi tim Fiorentine, u Kupu Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije