Trener Fiorentine tetovažom odao počast preminulom kapitenu

Trener Fiorentine tetovažom odao počast preminulom kapitenu

Ogromna tuga se nadvila nad Firencom nakon što je prošlog mjeseca u snu, u 31. godini života, preminuo kapiten Fiorentine Davide Astori.

Mnogi su odlučili, svako na svoj način, odati počast Astoriju, pa je tako nedavno njegov saigrač Cristiano Biraghi u sjećanje na njega uradio tetovažu njegovih incijala i broja dres (DA13).

Sada se na sličan potez odlučio i trener Fiorentine Stefano Pioli koji je se također odlučio na tetovažu u čast Davidea Astorija.

Navodno se i Pioli odlučio za incijale i broj dresa Davidea Astorija, a čitav proces je "dokumentovan" na Instagram profilu tattoo studija u Firenci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi