Njoj su 43, baka je i mladu zvijezdu ismijavaju jer mu je ona u krevetu

Jaylen nije gledao na godine

Njoj su 43, baka je i mladu zvijezdu ismijavaju jer mu je ona u krevetu

Midhat Šljivak

Zvijezda Boston Celticsa Jaylen Brown (27) postao je prije nekoliko dana čovjek s najvećim ugovorom u historiji NBA lige. On će u narednih pet godina inkasirati 304 miliona dolara, a nakon što je stavio potpis na ovaj ugovor ponovo se javnost okrenula njegovoj vezi sa 16 godina starijom Bernice Burgos.

Jaylen Brown je prije nekoliko dana potpisao najveći ugovor u historiji NBA lige. Njemu će Boston Celticsi u narednih pet godina isplatiti 304 miliona dolaran i ovaj ugovor će ući u historiju.

Nakon potpisa ponovo je u centar pažnje došao privatni život NBA zvijezde, odnosno njegova veza s 43-godišnjim Instagram modelom Bernice Burgos.

Iako je razlika u godinama ogroman Brown uživa s Bernice. Krajem prošle godine su viđeni skupa, ali vezu očigledno dobro skrivaju i ne govore o njoj.

Interesantno je da ona ima kćerku koja je nekoliko mjeseci starija od Jaylena. Ashley Marie Burgos ima 27 godina, a tu je i 16-godišnja Sarai. Ashley joj je 2018. godine poklonila unuku, pa je Bernice postala baka s 38 godina.

Oglasi

"Nisam bila previše sretna što sam postala baka. Smatrala sam da moja kćerka nije spremna za bebu", bila je sasvim iskrena Bernice koja je mama postala sa 16.

Ashley Marie je također istakla da joj je jako teško da gleda Bernice kao majku.

"Teško je jer sam mlada, a i ona isto. Više smo kao sestre nego majka i kći", istakla je ona.

Oglasi

Bernice očigledno ne smeta što je u vezi sa 16 godina mlađim košarkašem. Ona se osjeća kao djevojka i zajedno uživaju.

Jaylen Brown je u NBA ligu stigao 2016. godine. Izabran je kao treći pik od strane Celticsa i iz sezone u sezonu je bio sve bolji i bitniji dio ekipe iz Bostona.

Protekla sezona mu je poenterski bila najbolja. Ubacivao je 26.6 poena po meču uz sedam skokova i 3.5 asistencija po meču. Ukupno je u karijeri 26-godišnji bek na prosjeku od 18 poena i nešto preko pet skokova po utakmici.

Oglasi